Beatles-penisser udsat for vold

Kunstværk ødelagt af ukendt museums-gæst

  • De molestrerede Beatles-penisser. (PR Foto)
« Forrige
De molestrerede Beatles-penisser. (PR Foto)
1/2
Næste »
 

En museumsgæst har åbenbart været så fornærmet over et maleri, der angiveligt skulle forestille de fire Beatlers penisser, at vedkommende har ødelagt det.

Kunstværket, der er lavet af Jonathan Gent, var udstillet på Museum of Liverpool og blev skæmmet ved, at det er blevet trykket på forskellige pikante steder, så de fire 'genstande', der har titel efter hver enkelt Beatle, er blevet deforme.

Penge til børn
Det var meningen, at maleriet i bløde olie-farver skule have været solgt på auktion i morgen, onsdag, men det er endnu ikke opkyst, om skaderne er for omfattende til, at det kan lade sig gøre.

- Det er ærgerligt, fordi auktionen skulle indbringe penge til et formål for børn, siger en talsmand for museet.

Kunstneren Jonathan Gent har forklaret sit noget søgte værk med ønsket om at komme 'tæt på' Liverpool-drengene, og 'ideen om at have deres penisser på et lærred er vist så tæt på, som man kan komme', siger han.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik