Den lille tyksak skal skilles

Efter 30 års ægteskab skal den 67-årige skuespiller Danny DeVito nu skilles fra sin 64-årige kone Rhea Perlman - et af Hollywoods længste ægteskaber er nu slut

  • Danny DeVitto ses her sammen med sin kone Rhea Perlman. Nu skal de skilles efter 30 års ægteskab.(Foto: AP)
Danny DeVitto ses her sammen med sin kone Rhea Perlman. Nu skal de skilles efter 30 års ægteskab.(Foto: AP)
1/3
Næste »

Den lille charmerende amerikanske skuespiller Danny DeVito, der er kendt for sine roller i film som 'Gøgereden'. 'L.A. Confidential' og 'Get Shorty', skal nu skilles fra sin kone Rhea Perlman efter 30 års ægteskab. Det oplyser parrets talsmand Stan Rosenfield til 'Entertainment Tonight'.

Læs også:

Se også: DeVito smider sko og sokker for en stjerne

Den 67-årige Danny DeVito og den 64-årige Rhea Perlman mødte hinanden i 1970, da Rhea Perlman tog ind for at se en ven, der medvirkede i teaterstykket 'The Shrinking Bride'. Her faldt hun pladask for Danny DeVito, der også havde en rolle i stykket. De indledte herefter et kærlighedsforhold, men blev først gift 12 år efter i 1982. Parret har tre voksne børn sammen.

Læs også:

Se også: Bagstive DeVitos bommert

Et år efter brylluppet fortalte Rhea Perlman i 1983 til magasinet People, at Danny DeVito var meget sjovere og meget mere sexet end hendes tidligere kærester. Og DeVito beskrev Rhea Perlman som en kvinde fyldt med humor og varme.

Læs også:

Se også: En lille skarp til DeVito og SlyLæs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte