Cruz-søster i fængsel med sexet undertøj

Mónica Cruz har ikke noget at lade Penelope høre, hvad skønhed angår

  • Mónica Cruz i undertøj fra Agent Provocateur. (Foto: Target Press)
Mónica Cruz i undertøj fra Agent Provocateur. (Foto: Target Press)
1/6
Næste »

Som søster til Penelope Cruz kan det ikke undre nogen, at 35-årige Mónica Cruz også ser en del bedre ud end gennemsnittet.

Den 35-årige spanske skønhed, der, som tre år ældre Penelope, startede som flamenco-danser hjemme i Spanien, inden hun slog sig på model-karrieren, lægger denne gang krop og ansigt til en ny undertøjs-kollektion for lingerie-brandet Agent Provocateur.

I et vindueløst rum i et gammelt fængsel i London med kæder hængende ned fra loftet poserer hun i efterår/vinter-tilbuddene fra firmaet, og det gør hun mildt sagt på den allermest sexede facon.

Stand in for søsteren
- Hun er en professionel danser, en meget sexet kvinde. Jeg har aldrig set en kvinde bevæge sig som hende, siger Agent Provocateurs kreative chef, Sarah Shotton.

Men hun har det som sagt ikke fra fremmede. Søsteren Penelope tilhører eliten af Hollywood-babes, og Mónica er ikke bleg for at udnytte sin fysiske lighed med søsteren. I den seneste 'Pirates of the Caribbean'-film fungerede hun som stand in for Penelope Cruz, der var gravid under optagelserne i 2010.

Se Monica Cruz vride sig i den sexede reklame i tv-klippet over artiklen

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte