Filmstjernes søn anklaget for voldtægt af mindreårig

Skuespilleren Henry Hopper, søn af Dennis Hopper, er anklaget for at have fyldt stoffer og alkohol på 15-årig pige og herefter voldtaget hende

  • Henry Hopper ses her på den røde løber sammen med Mia Wasikowska ved filmfestivalen i Cannes. (Foto: AP/Davide Lanzilao).
Henry Hopper ses her på den røde løber sammen med Mia Wasikowska ved filmfestivalen i Cannes. (Foto: AP/Davide Lanzilao).
 

Henry Hopper, der er søn af den afdøde filmstjerne Dennis Hopper, er under anklage for at have voldtaget en blot 15-årig pige. Det skriver TMZ.com.

Det er pigens mor der har lagt sag an mod 21-årige Henry og nu kræver en ukendt sum i erstatning.

Læs også:

US People Dennis Hopper Intl. kendte 31. mar. 2011 Se også: Død filmstjerne sagsøges af konen

Ifølge moderen begyndte hendes datter, at skrive sammen med skuespilleren på Facebook. Herefter inviterede Hopper angiveligt pigen på besøg i sit hjem i Californien, hvor han lokkede hende til at indtage stoffer og alkohol, før han voldtog hende.

Læs også:

People Dennis Hopper Intl. kendte 29. maj 2010 Se også: Easy Rider-myten døde ikke alene

Det er ikke lykkedes for TMZ, at indhente en kommentar fra Henry Hopper - der senest havde en rolle i Gus Van Sants 'Restless' fra 2001 - og det står heller ikke klart om den påståede voldtægt blev meldt til politiet.

Ifølge moderen fandt episoden sted i 2011.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik