Cruise vil sagsøge magasin for millioner

Selskabet bag magasinet National Enquirer bliver truet af Tom Cruises advokat i et brev

  • Tom Cruise er ikke vild med overskriften 'House of Horrors'. (Foto: AP/Lee Jin-Man).
Tom Cruise er ikke vild med overskriften 'House of Horrors'. (Foto: AP/Lee Jin-Man).
 

Løgn på løgn på løgn. Det er i følge skuespilleren Tom Cruises advokat, hvad der står i det nye nummer af magasinet National Enquirer, der på forsiden har et billede af skuespilleren og Katie Holmes med overskriften 'House of Horrors' (Rædselshuset, red.)

Magasinet hævder nemlig at have detaljer om årsagen til Cruises nylige brud med Holmes, men det hele er altså ifølge advokaten løgn.

I et tre sider langt brev truer han derfor selskabet bag National Enquirer, American Media Inc, med et sagsanlæg, der skal koste dem flere hundrede millioner dollar.

Læs også:

Se også: Kidman støtter Katie Holmes

Brevet er kommet i The Hollywood Reporters besiddelse, og bladet fortæller, at advokaten i brevet kalder National Enquirers historie for 'falsk og fyldt med ondskabsfulde løgne', og at det vil 'koste dem hundredvis millioner dollar' at skade Tom Cruise på den måde.

- Som I er blevet gjort opmærksom på allerede, så indeholder jeres nummer af National Enquirer flere falske og skadelige påstande om vores klient, Tom Cruise, står der i brevet.

Læs også:

Tom Cruise Intl. kendte 12. jul. 2012 Se også: Første billeder efter bruddet: Cruise tilbage på job

Flere medier har spekuleret i, om det kan være Tom Cruises medlemskab af den religiøse sekt Scientology, der ligger til grund for skilsmissen.

Tom Cruise og Katie Holmes har sammen datteren Suri på seks år.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik