Nu er Katie befriet

Scientology-hadere har længe trykt t-shirts og andet merchandise med teksten Free Katie, men nu har teksten fået et 'Mission: Accomplished' henover

  • Katie Holmes konverterede til Scientology i 2005, før hun blev gift med Tom Cruise. Derfor lancerede anti-Scientology-grupper kampagnen, 'Free Katie'. (Foto: freekatie.net)
Katie Holmes konverterede til Scientology i 2005, før hun blev gift med Tom Cruise. Derfor lancerede anti-Scientology-grupper kampagnen, 'Free Katie'. (Foto: freekatie.net)
1/3
Næste »

Missionen er fuldført. Katie er befriet fra Scientologys fangarme, hævder hadere af trosretningen.

Man har længe kunnet købe merchandise med teksten 'Free Katie', men efter at den 33-årige Dawson's Creek-skuespiller torsdag i New York indgav skilsmissebegæring mod sin 49-årige mand, actionstjernen fra Mission: Impossible-filmene, Tom Cruise, har t-shirt-sælgerne været nødt til at trykke 'Mission: Accomplished' henover.

Kampagne mod Scientology
Det er kunstneren Sheila Cameron, der har designet anti-Scientology-udstyret. Hun lancerede en storstilet kampagne mod trosretnigen kort efter, parret blev gift i 2006.

- Katie er endelig fri. Jeg er spændt på at se, hvad der sker nu. Jeg hepper stadig på hende, siger Sheila til amerikanske medier.

Skilsmissen undervejs længe
33-årige Katie Holmes beslutning om at søge skilsmisse fra 49-årige Tom Cruise kom som en overraskelse for hele verden, men det havde været undervejs længe, siger en kilde til Eonline.com

- Eventyret var forbi. De var blevet venner istedet.

Læs også:

Se også: Cruises koner bliver kun 33 år

Bor i lyserødt hus
Parret var gift i fem år, og har seks-årige Suri sammen. De bor i et stort lyserødt hus i Los Angeles med Tom Cruises søster Cass og mor Mary Lee.

Tom Cruise har de adopterede børn, Isabella på 19 år og Connor, 17, fra sit ægteskab med Nicole Kidman. De bor også i huset i Beverly Hills, og er også medlemmer af Scientology-kirken.

Flygtet til New York
Tom Cruise befinder sig i øjeblikket i Island, hvor han filmer 'Oblivion'. Hans to store børn er sammen med ham, og imens har Katie Holmes lejet en lejlighed i New York til sig selv og datteren.

I weekenden udtalte Tom Cruises agent:

- Katie har søgt om skilsmisse, og Tom er ulykkelig og koncentrerer sig om sine tre børn.

Læs også:

Se også: Tom Cruise i chok: Katie Holmes vil have datteren

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte