Charlie Sheen vil pensioneres

'Two and Half Men'-stjernen planlægger at gå på pension, når hans nye show 'Anger Management' stopper

  • Charlie Sheen vil snart til at være fuldtidsfar for sine fem børn. (Foto: AP)
Charlie Sheen vil snart til at være fuldtidsfar for sine fem børn. (Foto: AP)

Han er blevet kendt for sine roller i serierne 'Spin City' og 'Two and Half Men', men nu er skuespilleren Charlie Sheen ved at have fået nok af sit kendis-erhverv. Han planlægger at gå på pension.

Læs også:

Se også: Charlie Sheen: Stripbar pletter mit gode navn

Den 46-årige skuespiller ser sit nye show 'Anger Management' som sin svanesang og vil derfor ikke lede efter flere skuespiljob, når serien stopper, skriver hjemmesiden Female First. Han ser frem til at bruge mere tid på sine fem børn.

- Når jeg er færdig med det her erhverv, vil livet kun handle om fodbold og forlystelsesparker. Når 'Anger Management' slutter, er jeg færdig. Det er min svanesang, fortæller Sheen.

Læs også:

Se også: Charlie Sheen vender tilbage i ny tv-serie

- Jeg har gjort det her i 30 år. Og der er meget mere derude end rollespil. Jeg er taknemmelig, og jeg har et drømmeliv på grund af tv.

- Men på et tidspunkt bliver du træt af at have en andens tøj på, sige en andens ord og arbejde i en andens funktion, lyder det fra Sheen.

Læs også:

Se også: Kollega frygtede Charlie Sheen ville dø

Skuespilleren, der blev fyret fra sin rolle i 'Two and Half Men', fordi han festede for vildt og opførte sig mærkeligt i offentligheden, fortæller samtidigt, at han ikke tror på at blive ældre, og at han aldrig vil lægge sit indre barn på hylden.

- Inde i mig selv, uanset hvilken person jeg nu måtte være, er jeg stadig en syv år gammel dreng bagest i klasselokalet, der er bange for at række hånden op. Jeg vil ikke have, at branchen udrydder det barn, konstaterer Sheen.

Læs også:

Jay Intl. kendte - 16. sep. 2011 TV: Sheen: - Jeg ville have fyret min egen røv

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte