Victoria fit med høje hæle

Victoria Silvstedts flotte stænger er et resultat af, at hun altid går i høje hæle. Det giver meget bedre resultater end fitnesscenteret, siger hun

  • Svenske Victoria Silvstedt holder stængerne smukke ved at gå i høje hæle. (Foto: AP)
Svenske Victoria Silvstedt holder stængerne smukke ved at gå i høje hæle. (Foto: AP)

Der er mange måder at holde figuren på, og den langbenede svenske blondine Victoria Silvstedt passer på sine lange stænger ved altid at gå i høje hæle.

- Jeg bruger 12 timer hver dag i høje hæle, siger Victoria. Jeg har bogstaveligt talt hæle på hele dagen. Når jeg ikke arbejder, går jeg i fitnesscenteret for at få kredsløbstræning, men intet slår workout i høje hæle, siger hun ifølge Bang.

Hun har rundet de 34 år og har planer om snart at få børn, selv om hun ikke har nogen mand. Men den slags burde hun ikke have problemer med at tiltrække.

- Jeg bliver lidt jaloux, når jeg ser kvinder med børn - men se på Angelina Jolie. Hun er en slags supermor og beviser, at du både kan passe din karriere og din familie.

- Jeg har i øvrigt slet ikke tid til mænd. Jeg rejser frem og tilbage mellem Paris og Rom. Jeg er som en bordtennisbold. Når jeg endelig har fri, så bruger jeg tiden sammen med mine veninder, bedyrer frøken Silvstedt.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte