Plastik- dronningerne

Både den norske og den svenske dronning er stramme i ansigtet efter spekulationer om plastikoperationer

  • Norges Dronning Sonja - har hun fået en ansigtsløftning? (Foto: AFP)
Norges Dronning Sonja - har hun fået en ansigtsløftning? (Foto: AFP)
1/2
Næste »
- Dronning Sonjas ansigtsløftninger ser virkelig makabre ud på nært hold. De her operationer er ikke lykkedes, hun burde have fundet sig en bedre læge.

Sådan sagde en norsk journalist søndag i en radioreportage fra London. Det fortryder han bittert i dag. Det norske hof - og især dronning Sonja - er nemlig blevet meget stramme i ansigterne over den personlige kommentar, der går på, at dronningens ansigt hænger lidt for løst efter for megen brug af plastikoperationer.

Ikke Margrethe
Journalisten - Jostein Pedersen - er med øjeblikkelig virkning blevet kaldt hjem fra sin post i London for at gå bodsgang hos chefen NRK og det norske hof.

- Jeg beklager, og jeg vil gerne fortælle dronningen, at dette aldrig vil gentage sig, sagde Pedersen mandag til den norske avis VG.

Grunden til at den svenske dronning Silvia er stram i ansigtet fortiden er en helt anden. Hun har fået en forkærlighed for vidundermidlet botox. Det har strammet ansigterne op på stjerner som Cher i årevis, men nu skriver den svenske avis Expressen, at Silvia kan være i livsfare. I USA mistænker man nemlig botox for at være skyld i indtil flere dødsfald.

Dronning Silvia har ifølge Expressen blandt andet fået indsprøjtninger af et opstrammende stof i Brasilien.

Godt nok er vores kongehus herhjemme ikke bleg for skandaler. Men vi kan nok godt tage det helt roligt, når det kommer til plastikoperationer, der går lidt anderledes end planen.

Vores egen dronning Margrethe har nemlig valgt at ældes naturligt. Så kan man jo selv bedømme, hvem der smiler smukkest til sidst.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte