Nygifte Jack Osbourne hyldes som helt

Jack Osbournes kone er meget stolt af sin mand, der reddede en kvinde fra at drukne

  • Jack og konen fortæller om en dramatisk oolevelse. (Foto: AP)
Jack og konen fortæller om en dramatisk oolevelse. (Foto: AP)
 

Læs også:

Se også: Jack Osbourne er blevet gift

Romantikken har fået en ganske brat slutning for Ozzy Osbournes søn, Jack, og hans kone Lisa Stelly, der de sidste par dage har nydt livet som nygifte.

De to gav i weekenden hinanden deres 'ja' ved et smukt anlagt bryllup på Hawaii, men nu har en ubehagelig oplevelse revet dem ud af idyllen i deres hvedebrødsdage.

En kvinde fik nemlig et hjertestop, mens hun var ude at svømme ved stranden på øen. Heldigvis tog det ikke Jack Osbourne mange sekunder at opfatte situationen, og sammen med en ven fik han reddet kvinden i land.

- Jeg er virkelig stolt af Jack og hans ven Tyler, der reddede en kvinde på stranden i går, hun havde fået hjertestop og var ved at drukne, skriver Jack Osbournes kone på sin twitterprofil.

På grund af stjernens og vennens hurtige indsats overlevede kvinden.

- De gav hende hjertemassage og kunstigt åndedræt, indtil ambulancen kom, og vi har lige fundet ud af, at hendes tilstand nu er stabil. Fantastisk!, skriver Lisa Stelly.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik