Sexede Irina i frækt badetøj

Cristiano Ronaldos russiske kæreste Irina Shayk er gudesmuk i en ny flot foto-serie for Agua Bendita

  • Irina Shayk er super dejlig i den nye foto-serie for Agua Bendita, hvor hun viser bademode for 2013.(Foto: All Over Press)
Irina Shayk er super dejlig i den nye foto-serie for Agua Bendita, hvor hun viser bademode for 2013.(Foto: All Over Press)
 

Supermodellen Irina Shayk, der er endnu mere efterspurgt på diverse catwalks og i foto-serier på grund af sit forhold til den portugesiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo, har netop medvirket i en fantastisk foto-serie for det colombianske badetøjs-firma Aqua Bendita, hvor hun viser bademoden frem for år 2013.

Den verdenskendte fotomodel Bar Refaeli, der i en årrække var kæreste med Leonardo DiCaprio, har også tidligere været model for Agua Bendita.

Læs også:

Se også: Se verdens mest sexede bagdel

Den 26-årige Irina Shayk har netop været på ferie sammen med en russisk veninde på den italienske ø Sardinien, og her blev smukke Irina også fotograferet i frækt badetøj.

Læs også:

Se også: Ronaldo kysser supermodellen

Læs også: Dette syn er forbeholdt Ronaldo

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik