Sexede undervandsbilleder af Kim Kardashian

Reality-stjernen Kim Kardashian viser sine kurvede former på flotte undervandsbilleder, som hun har lagt ud på sin twitter

  • Kim Kardashian i flot undervandsstil. Man skulle næsten tro, at hun medvirkede ved de olympiske lege i synkron-svømning.(Foto: twitter)
Kim Kardashian i flot undervandsstil. Man skulle næsten tro, at hun medvirkede ved de olympiske lege i synkron-svømning.(Foto: twitter)
1/3
Næste »

Der er ikke ret mange, der er i tvivl om, at Kim Kardashian ser forbandet godt ud, når hun befinder sig over vandet. Men nu er det også bevist, at den velformede amerikaner også ser forbandet godt ud, når hun befinder sig under vandet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hun har en helt utrolig flot barm

Måske har Kim Kardashian været inspireret af de olympiske konkurrencer i synkron-svømning. Hun har i hvertfald lagt to billeder ud på sin twitter, hvor hun sagtens kan konkurrere i skønhed med Den Lille Havfrue fra Danmark. På et af billederne i blå nuancer ser man Kim Kardashian flyde gennem vandet i perfekt stil med hænderne nede langs siden af sin krop, så både hendes flotte bryster og flotte bagdel bliver fremhævet på billedet, der bliver ledsaget på twitter med ordene: Swim Good.

LÆS OGSÅ:

tre_bedstem_dre_ser_785884o Intl. kendte - 3. maj 2012 Tre bedstemødre ser Kim Kardashians sex-tape

På et andet billede i sort/hvid ser man en næsten siddende Kim Kardashian under vandet. Kun lige munden trækker lidt luft fra overfladen. Her har Kim Kardashian skrevet: Air needs me (Luften har brug for mig).

En perfekt søndag
Og så er der også et tredje billede, der forestiller Kim Kardashians unge halvsøster Kylie Jenner, der svømmer elegant gennem vandet, mens Kim Kardashian svømmer nedenunder. Kim Kardashian er dog fuldstændigt sløret på billedet, som hun har ledsaget med teksten: Det var en smart måde at få sløret mig på.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian udsigt til bagsvær

For Kim Kardashian var dagen igår fuldstændig perfekt. Hun skriver nemlig på sin twitter:

- Det var en herlig dag, hvor jeg var i kirke med Mason (hendes nevø). Og så havde vi ellers Barbecue og svømning med venner og familie. Det kunne ikke have været en mere perfekt søndag, skriver Kim Kardashian.

LÆS OGSÅ:

Skærmbillede 2012-05-09 kl. 15.40.01 Intl. kendte - 9. maj 2012 TV: Kim Kardashians nevø i høj bølgegang

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte