Derfor brækkede Lady Gaga sig fire gange under koncert

Publikum i Spanien kastede pølser efter pop-dronningen Lady Gaga, der gennemførte koncert i Barcelona, selv om hun var meget syg - se den utrolige video, hvor Lady Gaga brækker sig i stride strømme her

  • Lady Gaga klædt i sort, da hun for nylig besøgte København.(Foto: Mogens Flindt)
Lady Gaga klædt i sort, da hun for nylig besøgte København.(Foto: Mogens Flindt)
1/3
Næste »

Lady Gaga brækkede sig hele fire gange under en koncert i Barcelona i weekenden, hvor hun gennemførte hele koncerten, selv om hun var meget syg. Det hjalp heller ikke på Lady Gagas brækfornemmelser, at nogle enkelte blandt publikum kastede pølser op på scenen til Lady Gaga som en lidt sarkastisk kommentar til de mange skriverier omkring hendes nylige vægtforøgelse.

Men en ting er sikkert - Lady Gaga brækkede sig i stride strømme, og det var en kombination af sygdom og måske synet af de mange pølser, der blev kaster op på scenen til hende.

Se Gaga brække sig i stride strømme her

Den kontroversielle sangerinde følte sig svimmel og utilpas midt i nummeret 'Edge of Glory', og under en danse-koreografi brækkede hun sig heftigt på toppen af nogle trapper, der var sat op på scenen.

Læs også:

Se også: Lady Gaga svarer igen med frække billeder

Lady Gaga fortsatte dog stædigt koncerten og brækkede sig yderligere tre gange under koncerten, mens hun blev dækket af nogle af hendes dansere, så publikum fik spærret deres udsyn til bræk-orgiet. Pop-dronningen indrømmede dog bagefter åbentlyst overfor publikum i Barcelona, at hun netop havde brækket sig:

- Jeg har lige brækket mig flere gange. Og jeg ønskede ikke, at I skulle se det....Det er noget, der sker for mig engang imellem, forklarede Lady Gaga.

Lady Bræk
På sin twitter ironiserede Lady Gaga efterfølgende på den lidt pinlige episode:

- Jeg bad til Gud om, at ingen så mig, da jeg brækkede mig på scenen. Men det har garanteret været et morsomt syn. Tjek lige Lady BrækGa ud, når hun laver Svane 'Bræk' Søen.(sic).

Lady Gaga havde oven i købet overskud til at lave sjov med, at enkelte blandt publikum kastede store pølser efter hende.

Hun skrev følgende:

- Spanien. Du hev ligefrem brækket ud af mig. Det er sgu nogle hårdtpumpede pop pølser. Jeg vil aldrig glemme Barcelona. Forever(sic).

Læs også:

Se også: Lady Gaga i burka og med fisse-taske

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte