Superstjerne tog toget til koncert

Normalt bliver rapperen Jay-Z kørt af privatchauffør, men lørdag kom klippekortet i brug

  • Jay-Z og Beyoncé optrådte sammen til hans koncert i Brooklyn. (Foto: Bill Kostroun/AP)
Jay-Z og Beyoncé optrådte sammen til hans koncert i Brooklyn. (Foto: Bill Kostroun/AP)

Normalt bliver han kørt på luksushjul af privatchauffør alle vegne. Men lørdag fik brugerne af New York City Subway fik sig noget af en overraskelse.

For ingen andre end rap-superstjernen Jay-Z havde fundet klippekortet frem og stod på toget ved Canal Street på Manhatten.

Skulle spille i sit gamle nabolag
Jay-Z havde valgt at tage en af byens ældste undergrundslinjer - R-linjen - til koncertstedet Barclays Center i Brooklyn, hvor han skulle spille sin sidste af i alt otte koncerter i streg.

Med sig havde han et større følge af sikkerhedsvagter og betjente i civil, og han tog sig tid til at lade sig fotografere med fans og fik sig også en snak med den ældre dame, som han satte sig ved siden af, skriver Wenn.com.

Jay-Z stod af toget igen på stationen Atlantic Avenue, der ligger i bydelen Brooklyn, hvor stjernen stammer fra.

Gik resten af vejen
Her ventede hans luksusbil af mærket Maybach dog heller ikke - i stedet tog han turen til koncerten til fods - til stor glæde for de mange han mødte på vejen.

Jay-Z havde dog ikke taget konen Beyoncé med på togturen. Hun ankom til Barclays Center senere på aften og overraskede publikum ved at slutte sig til sin husbond på scenen.

Hun spillede sine hits 'Diva' og 'Crazy In Love' for de over 19.000 publikummer - og for dem der oplevede koncerten online, hvor den blev streamet direkte på YouTube.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte