Drew Barrymore er blevet mor til en lille pige

Det er den 37-årige skuespillers første barn

  • Så blev Drew Barrymore og Will Kopelman endelig forældre. Foto: AP
Så blev Drew Barrymore og Will Kopelman endelig forældre. Foto: AP
 

For en gangs skyld er det lykkedes for en skuespiller i Californien at hemmeligholde, at hun er blevet mor. Faktisk var det i onsdags, at Drew Barrymore fødte sit første barn - en lille pige.

Både Barrymore og ægtemanden, Will Kopelman har bedt offentligheden om at lade dem være i fred i denne helt specielle tid.

Læs også:

Se også: Drew Barrymore glæder sig til at blive mor

Den lille pige får navnet Olive Barrymore Kopelman, og begge forældre siger i en pressemeddelelse, at de er vildt stolte af den lille arving.

Samtidig takker de medierne for at holde sig på afstand, så de kan nyde det nye forældreskab.

Læs også:

Se også: Bryllupsdrevne Drew gift for tredje gang

Barrymore og Kopelman har kendt hinanden siden 2010, men de blev først gift i sommer ved en jødisk ceremoni på Barrymores ejendom i Montecito i Californien.

Parret var enige om, at de skulle giftes, før barnet ankomst i efteråret - ikke mindst fordi de så også lige kunne nå af få en afslappet bryllupsrejse med.

I modsætning til sin mand, har Drew Barymore været gift to gange før, men lysten til at få børn og stifte rigtig familie er først kommet nu.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik