Ashton Kutcher udsat for grov telefonfis

Politiet i Los Angeles troede, at Ashton Kutchers hus var blevet invaderet af skarpt bevæbnede russere

  • Ashton Kutcher havde heldigvis kun håndværkere i sit hus. (Foto: AP)
Ashton Kutcher havde heldigvis kun håndværkere i sit hus. (Foto: AP)

Skuespilleren Ashton Kutcher udsatte for en snes år siden intetanende kendisser for skjulte kamera-jokes i MTV-programmet 'Punk'd'. Men nu har Kutcher smagt sin egen medicin.

Politiet i Los Angeles hastede til 'Two and a Half Man'-stjernens villa, efter at en panikramt kvinde havde ringet til alarmcentralen.

Gemte sig i kælder
Hun hævdede, at hun havde barrikaderet sig i Kutchers kælder, mens stærkt bevæbnede russere plyndrede Kutchers hus. Det skriver TMZ på sit website.

Da politiet ankom til adressen, fandt de rent faktisk tre mænd i huset. Men der var ingen panikslagen kvinde i kælderen.

Efter en afhøring viste det sig, at mændene blot var håndværkere, der legalt arbejdede på Kutchers hus. Og betjentene konkluderede, at der blot var tale om en dårlig practical joke.

Vanvittig tendens
Politiet i Los Angeles forsøger nu at spore opkaldet, så spøgefuglen kan blive irettesat. Ashton Kutcher var ikke til stede under balladen.

Læs også:

Se også: Dramatisk nødopkald: - Miley Cyrus bliver kidnappet

Kutcher er ikke den første Hollywood-stjerne, der bliver udsat for den slags jokes. I august fik Miley Cyrus besøg af politiet, der var blevet tippet om heftige skyderier nær sangerindens hus.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte