Country-stjerne inviterede til telefon-sex

Kenny Rogers betalte sig fri for retssag om telefon-sex

  • Kenny Rogers afslører artige ting i sin bog. (Polfoto)
Kenny Rogers afslører artige ting i sin bog. (Polfoto)

Country-stjernen Kenny Rogers fortæller i en bog om sit liv, 'Luck or Something Like It', om en sex-skandale, der kunne have spoleret karrieren.

'Alle berømtheder ser ud til at skulle have mindst en sex-skandale i livet - men jeg gjorde intet forkert', skriver han.

Den 74-årige country-legende, der har solgt i omegnen af 175 millioner plader, indrømmer, at han på et tidspunkt etablerede et 1800-nummer, som kvinder kunne ringe til, hvis de var interesseret i telefon-sex.

Det sikreste sex
Tre kvinder anlagde senere sag mod Kenny Rogers for at have narret dem til at spille med på den frække melodi. Sangeren betalte sig ud af problemet, før sagen kom for retten i 1990.

'Jeg troede, telefon-sex var det sikreste sex i verden, og så fik jeg tæsk for det. Her var jeg, blandt venner. 'Vi kan ikke være fysisk sammen, men lad os tale om', og det var fedt, spændende, og det var sjovt', skriver han.

De ringede selv
Kenny Rogers er dog sikker på, at han ville have vundet, hvis retssagfen var blevet gennemført.

- Det var et telefonnummer, de selv var nødt til at ringe til. De behøvede ikke at gøre, hvis de ikke ville. Men de gjorde det, og de optog, hvad der skete. Hvad, der sårer mig mest, er dog, at jeg troede, det var venner'.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte