Kates bare bryster står ikke alene

Se galleri med de kendte danskere og internationale stjerner, som ufrivilligt er landet halvnøgne i medierne

  • Andrea Elisabeth Rudolph slæbte Se og Hør gennem hele retsmaskineriet og endte med en erstatning på 75.000 kroner, fordi ugebladet bragte et billede af tv-værten topløs og gravid. (PR-foto)
Andrea Elisabeth Rudolph slæbte Se og Hør gennem hele retsmaskineriet og endte med en erstatning på 75.000 kroner, fordi ugebladet bragte et billede af tv-værten topløs og gravid. (PR-foto)

Ifølge CNN's hofreporter i London, Max Foster, som er meget tæt på prins William og hans kone, er den kommende konge rasende over de topløse billeder af hertuginde Kate, og han går aggressivt efter dem, som spreder dem.

Læs også:

Se også: International jurist: Se og Hør krænker Kate

Læs også:

Se og Hør dropper ferier med kendte rockere Intl. kongelige - 19. sep. 2012 Derfor kan Se og Hør bringe topløse billeder

Tidligere er Se og Hør og andre medier ellers sluppet godt fra at vise bar hud taget af paparazzi-fotografer. For den kommende dronning af England er ikke den eneste, der ufrivilligt er blevet fanget med babs og nutte i fri dressur, men det er ikke altid, det har haft konsekvenser.

Se galleriet i toppen af artiklen, med eksempler på danske og udenlandske kvinder, der har fået offentliggjort intime billeder af sig selv mod deres vilje.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte