Persondata politik

Kates bare bryster står ikke alene

Se galleri med de kendte danskere og internationale stjerner, som ufrivilligt er landet halvnøgne i medierne

  • Andrea Elisabeth Rudolph slæbte Se og Hør gennem hele retsmaskineriet og endte med en erstatning på 75.000 kroner, fordi ugebladet bragte et billede af tv-værten topløs og gravid. (PR-foto)
Andrea Elisabeth Rudolph slæbte Se og Hør gennem hele retsmaskineriet og endte med en erstatning på 75.000 kroner, fordi ugebladet bragte et billede af tv-værten topløs og gravid. (PR-foto)
1 af 1

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

Ifølge CNN's hofreporter i London, Max Foster, som er meget tæt på prins William og hans kone, er den kommende konge rasende over de topløse billeder af hertuginde Kate, og han går aggressivt efter dem, som spreder dem.

Læs også:

Se også: International jurist: Se og Hør krænker Kate

Læs også:

Intl. kongelige 19. sep 2012 Se også: Derfor kan Se og Hør bringe topløse billeder

Tidligere er Se og Hør og andre medier ellers sluppet godt fra at vise bar hud taget af paparazzi-fotografer. For den kommende dronning af England er ikke den eneste, der ufrivilligt er blevet fanget med babs og nutte i fri dressur, men det er ikke altid, det har haft konsekvenser.

Se galleriet i toppen af artiklen, med eksempler på danske og udenlandske kvinder, der har fået offentliggjort intime billeder af sig selv mod deres vilje.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik