Kanye West kun iført kondom på sexbånd

Rapperen er desperat for at få et sexbånd med sig selv og en ukendt kvinde tilbage

  • Kanye West er ikke ukendt med sexskandaler. I 2010 tog han billeder af sin penis og sendte til flere kvinder - som videresolgte billederne til forskellige medier. Her ses han med kæresten Kim Kardashian, som selv har en voksenfilm på cv'et. (Foto: Francois Mori/AP)
Kanye West er ikke ukendt med sexskandaler. I 2010 tog han billeder af sin penis og sendte til flere kvinder - som videresolgte billederne til forskellige medier. Her ses han med kæresten Kim Kardashian, som selv har en voksenfilm på cv'et. (Foto: Francois Mori/AP)

Kanye West er rædselsslagen for at et sexbånd med ham selv og en kvinde, der ligner kæresten Kim Kardashian, måske rammer de øverste hylder i videokioskerne.

Den 35-årige rapper har angiveligt lavet en sexvideo, hvor han ses i forskellige 'kompromitterende stillinger' sammen med en Kim Kardashian look-a-like.

Videoen bliver lige nu udbudt til højestbydende, og der er en stor interesse for at få fingrene i de pikante strimler.

Kanye West ses ifølge RadarOnline.com i starten og slutningen af den 20 minutter lange film, mens han tænder og slukker for kameraet.

Kvinden i videoen fortæller Kanye, at hun er over 18, gift og siger 'min mand og jeg har ikke sex længere, det er derfor, jeg er her'.

Ingen kys - kun sex
I videoen kysser parret ikke hinanden en eneste gang. Ifølge netsitet har de bare lige-på-sex i forskellige positioner, og Kanye, hvis identitet RadarOnline fastslår uden tvivl, har kondom på.

- Han vil ikke have, sexbåndet kommer ud, og vil gøre alt for, at det forbliver privat, siger en kilde til netsitet.

Videoen skulle angiveligt stamme fra kort forinden Kim Kardashian kom ind i billedet i foråret.

Den kurvede kæreste vil dog måske vise sig forstående, fordi hun i 2007 selv blev verdensberømt over natten, da hendes sexbånd med rapperen Ray J. blev offentliggjort.

Sexbåndet med Kardashian praler Kanye West ironisk nok af i sangen 'Clique', hvor han rapper: 'Eat breakfast at Gucci. My girl a superstar all from a home movie'.

Læs også:

Se også: Her er sexvideoen med Paris' veninde

Læs også:

Se også: Kim Kardashian taler ud om sexvideo

Læs også:

Se også: Kim K's sexvideo var iscenesat - af hendes mor!

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte