Topløs Mel B laver en Janet Jackson

Kryddersilden efterligner vovet Janet Jacskon-billede for brystkræft-sagen

  • Mel B og Stephen Belafonte er tydeligt inspireret af Janet Jackson. (Foto: Cosmopolitan)
« Forrige
Mel B og Stephen Belafonte er tydeligt inspireret af Janet Jackson. (Foto: Cosmopolitan)
1/3
Næste »
 

Det er ikke uvant for Spice-tøsen Mel B at vise sig frem i minimale klæder, der fremhæver hendes imponerende kavalergang - men nu gør hun det oveni købet i en god sags tjeneste.

I det nye nummer af magasinet Cosmopolitan viser hun for-partiet i en situation, der efterligner det berømte billede fra Rolling Stone magazine af Janet Jackson, hvor kun et par hænder skjuler det allermest hellige.

Også Andrea Elisabeth Rudolph har iøvrigt optrådt i en lignende positur, da hun i sin tid gjorde reklame for den dengang nystartede Radio 100.

Skræmt af knude
Hænderne i Mel B's tilfælde tilhører gemalen, Stephen Belafonte, og parret stiller op for at skabe opmærksomhed om brystkræft-sagen.

I et medfølgende interview fortæller den 37-årige kryddersild, at det er vigtigt for hende at støtte den gode sag.

- Da jeg var 17, opdagede jeg en knude og flippede helt ud. Det viste sig at være ingenting, men det skræmte mig. Siden har jeg altid sørget for at blive tjekket - og så dobbelttjekket.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik