Victoria viser stolt sin sexede krop

Den 37-årige svenske model Victoria Silvstedt har stadig en misundelsesværdig smuk krop, som hun elsker at vise på diverse twitter-billeder

  • - St. Tropez cruising beautiful holliday, skrev Victoria Silvstedt under det her billede, som hun idag lagde ud på sin twitter.(Foto: twitter)
- St. Tropez cruising beautiful holliday, skrev Victoria Silvstedt under det her billede, som hun idag lagde ud på sin twitter.(Foto: twitter)
1/2
Næste »

Netop nu er den svenske blondine Victoria Silvstedt på sommerferie i Saint Tropez i det sydlige Frankrig. Og det lægger hun overhovedet ikke skjul på. Hun har nemlig lagt flere billeder ud på sin twitter fra de varme himmelstrøg ved Middelhavet.

Og selv om den blonde brystbombe, der helt tilbage i 1997 blev årets Playmate of the Year i Playboy, efterhånden er ved at blive 40 år, har hun stadig en misundelsesværdig flot krop. Og hun er selv meget stolt af den.

LÆS OGSÅ:

Se også: Det klør altså lidt i numsen

På sin twitter har hun lagt et billede ud, hvor hun på en båd poserer i en lille hvid bikini, der i den grad fremhæver hendes kvindelige former. Under billedet skriver Victoria: St. Tropez cruising beautiful holliday.

Victoria Silvstedt, der i sin tid startede sin karriere ved at blive udnævnt som Miss Sweden, nyder også de mange fester, hun selvfølgelig bliver inviteret med til i jet-set-miljøet i Saint Tropez.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se mig, se mig - også i bølgerne

Hun har også lagt et billede ud på sin twitter, hvor hun står sammen med en blond veninde: St Tropez... vidunderlig fest ....goga-stil.

LÆS OGSÅ:

Se også: Svensk brystbombe viser barm

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte