Emmas gigantiske brystsmutter

Den verdenskendte britiske Harry Potter skuespillerinde Emma Watson viste ufrivilligt sit bryst under galla-premieren på sin nye film

  • Den smukke 22-årige Emma Watson viste sit venstre bryst under galla-premieren på sin nye film.(Foto: All Over Press)
Den smukke 22-årige Emma Watson viste sit venstre bryst under galla-premieren på sin nye film.(Foto: All Over Press)
1/4
Næste »

Den 22-årige britiske verdensstjerne Emma Watson, der fik sit store internationale gennembrud som skuespiller i rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmene, tiltrak sig al opmærksomheden, da hun igår i Hollywood deltog i galla-premieren på sin nye film 'The Perks Of Being A Wallflower'.

Den smukke Emma havde nemlig ikke ordentlig styr på sin løst hængende luftige kjole, der på flere tidspunkter gled til side, så det meste af hendes ene bryst kom til syne til fotografernes store glæde.

Den meget opsigtsvækkende brystsmutter fandt sted, da Emma Watson netop havde gået hele vejen ned ad den røde løber i sin elegante kjole.

Brystsmutteren afslørede også, at Emma Watson var iført en såkaldt brystvorte-beskytter, der skal undgå, at kvinder laver såkaldte 'blinkende lygter'.

Læs også:

Se også: Emma Watson kan ikke gå i fred på gaden

Voksen smuk kvinde
Generelt set var aftenen ellers endnu et strålende eksempel på, at Emma Watson snart for alvor har sagt endeligt farvel til sin kendte Harry Potter-rolle i folks bevidsthed, og at hun bliver mere og mere troværdig som en voksen smuk Hollywood-skuespillerinde.

Læs også:

Se også: Emma Watson viser mormortrussen

Emma Watson gav sig da også masser af tid til at skrive autografer og snakke med sine fans, der havde taget opstilling foran biografen 'ArcLight Cinerama Dome' på Sunset Boulevard.

Forelsket i klassekammerat
I sin nye film spiller Emma Watson rollen som en student, der bliver forelsket i sin generte klassekammerat, der bliver spillet af skuespilleren Logan Lerman. Og filmen har allerede fået masser af rosende ord med på vejen.

Filmen blev modtaget på fantastisk vis under filmfestivalen i Toronto i den netop overståede weekend. Og Emma skrev efterfølgende stolt på sin twitter:

- Jeg vil lige fortælle, at vores nye film fik stående ovationer under Toronto Film Festival.

Læs også:

Se også: Emma Watsons frisure startede homo-rygter

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte