Britney er stadig 'mentalt ustabil'

Sam Lutfi vil have popstjernen til at vidne i retten, men Britneys lejr hævder at hun stadig er 'mentalt ustabil' og derfor ikke kan vidne i økonomisk tvist

  • Britney Spears på vej til en dommer-optræden i den amerikanske udgave af 'X Factor'. (Foto: AP/Frank Micelotta).
Britney Spears på vej til en dommer-optræden i den amerikanske udgave af 'X Factor'. (Foto: AP/Frank Micelotta).
 

I 2009 lagde Sam Lutfi sag an mod familien Spears og nu vil han have Britney til at vidne i retten. Det skriver TMZ.com.

Lutfi hævder, at han har været Britneys manager, samt at familien fyrede ham på grundlag af falske anklager om, at han havde bedøvet popstjernen og skåret hendes telefonledninger over, så ingen kunne komme i kontakt med hende. Ydermere påstår Lutfi, at Spears-klanen skylder ham en større sum penge i løn.

Læs også:

britney spears 1 Intl. kendte 25. maj 2012 Se også: Venner frygter for Britneys helbred

Britney Spears afviser, at Sam Lutfi nogensinde har fungeret som hendes manager og hendes lejr meddeler, at hun stadig er 'mentalt ustabil' og derfor ikke kan vidne i retten.

Den forklaring godtager Lutfi dog ikke - han har nu sendt retten en dvd med klip fra Britneys optræden i den amerikanske udgave af 'X Factor'. Lufti mener, at hendes fornuftige ageren i tv-showet beviser, at hun mentalt klar til en tur i vidneskranken.

Læs også:

Se også: Bikini-Britney: Hvor er slangen?

I 2008 brød Britney Spears fuldstændig sammen. Siden da har hendes far, Jamie Spears, fungeret som hendes værge.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Christina Ehrenskjöld Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik