Rosie i undertøj med 20'er-elegance

Modellen Rosie Huntington-Whiteley lancerer sin første undertøjs-kollektion

  • Rosie i eget design. (Target Press)
« Forrige
Rosie i eget design. (Target Press)
1/4
Næste »
 

Den britiske topmodel Rosie Huntington-Whiteley har lanceret sin første undertøjs-kollektion i samarbejde med modebutikken Mark & Spencer i London.

Kollektionen består af i alt 33 dele, hvoraf silke absolut synes at være det foretrukne stof til trusser, underkjoler og kimonoer, der selvfølgelig med det navn også er dekoreret med forskellige rose-motiver.

Modellen præsenterede selv kollektionen i butikken på Oxford Street i London forleden, og hun sagde, at hun var stolt af at være i samarbejde med M&S-mærket, der er 'et ikonisk brand beundret af mange'.

Inspiration fra loppemarkeder
Rosie Huntington-Whiteley, der også er undertøjs-model for Victoria's Secret, sagde, at hun fandt inspiration til sin kollektion bl.a. ved at besøge sine favorit-loppemarkeder i London, Los Angeles og Paris,

- Jeg var specielt tiltrukket af den ypperlige elegance fra 20'erne, som jeg har forsøgt at få med i mit design.

- Jeg trak også på min erfaring som model med at skabe lingerie-dele, der fungerer på kroppen og er ligeså dejlige at have på, som de er smukke, berettede modellen, der på disse billeder selv viser varerne frem på smukkeste vis.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik