Så meget må Cruise betale for skilsmissen

Hollywood-stjernen er god for omkring halvanden milliard kroner. Se hvor meget ekskonen får

  • Tom Cruise og Katie Holmes havde underskrevet en ægtepagt inden brylluppet i 2006. (Foto: AP)
Tom Cruise og Katie Holmes havde underskrevet en ægtepagt inden brylluppet i 2006. (Foto: AP)
1/2
Næste »

Katie Holmes får ikke én krone af Tom Cruise, men parrets seksårige datter, Suri, vil modtage 2,5 millioner kroner årligt i børnebidrag til hun fylder 18 år.

Sådan lyder skilsmisseaftalen mellem det nu forhenværende skuespillerpar, oplyser hjemmesiden TMZ, der citerer kilder ’tæt på sagen’.

Tom Cruise og Katie Holmes underskrev inden brylluppet i 2006 en ægtepagt, der slog fast, at Cruise kan beholde alle sine penge i tilfælde af skilsmisse.

Det kan Cruise være glad for i dag. Han er god for omkring halvanden milliard kroner.

Men den 50-årige filmstjerne er nødt til at betale børnepenge i de næste 12 år, hvilket ifølge aftalen vil løbe op i omkring 30 millioner kroner. Cruise er også gået med til at betale for Suris skolegang og lægebesøg.

Se foto: Er dette Tom Cruises nye kæreste?

Katie Holmes, 33, overraskede 'Mission Impossible'-stjernen i juni ved at kræve skilsmisse, mens han befandt sig på Island i forbindelse med filmoptagelser.

Og parret overraskede alt og alle ved lynhurtigt at gennemføre skilsmissen, der ellers kunne have udviklet sig til et celebert drama om penge, forældremyndighed og filmstjernens forhold til Scientology -kirken.

Se tv: Tom Cruise genforenet med datteren

Efter skilsmissen bliver Katie Holmes boende i New York med datteren, mens Tom Cruise vil pendle frem og tilbage mellem The Big Apple og Los Angeles.

Foruden Suri har Cruise to børn fra sit ægteskab med Nicole Kidman: Isabella på 19 og Connor på 17. Ægteskabet var det tredje for Cruise, mens Holmes kun har været gift denne ene gang.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte