Winehouses eks skal være far igen

Mens Blake Fielder-Civil kæmper for sit liv efter en sprut- og pillecocktail, er der gode nyheder fra hans kæreste, der er gravid

  • Amy og Blake blev gift i 2007. Sprut og stoffer var en stor del af deres stormfulde ægteskab, som sluttede i 2009. Rusmidlerne slog Amy ihjel og har også været tæt på at koste Blake livet. (Foto: All Over Press)
Amy og Blake blev gift i 2007. Sprut og stoffer var en stor del af deres stormfulde ægteskab, som sluttede i 2009. Rusmidlerne slog Amy ihjel og har også været tæt på at koste Blake livet. (Foto: All Over Press)

Bare fire dage efter Blake Fielder-Civil blev indlagt på hospitalet, fik hans kæreste Sarah Aspin de glade nyheder om, at hun er gravid.

30-årige Fielder-Civil blev tidligere på måneden lagt i koma, da hans organer svigtede efter en vild bytur, hvor han indtog en livsfarlig sprut- og pillecocktail.

Læs også:

Se også: Amy Winehouses eksmand i koma

Den tidligere narkoman har trods sin dårlige tilstand fået de glade nyheder.

- Jeg hviskede ham det i øret, og selvom han er meget svag, smilede han, siger 34-årige Sarah Aspin til The Sun.

Læs også:

Se også: Winehouse skyld i eksens overdosis

Parret har i forvejen den 15 måneder gamle søn Jack sammen. Og med kæresten i livsfare var det ikke ubetinget glæde, der strømmede igennem den vordende mor med nyheden.

- Jeg går ikke ind for aborter, men mens jeg var i dyb sorg, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det ville være for meget for mig at være alene med to små børn, siger Sarah Aspin.

Ifølge kæresten er Blake Fielder-Civil, som var gift med afdøde Amy Winehouse, i bedring, og lægerne skal have stillet ham i udsigt, at han kan komme hjem allerede i næste uge.

Læs også:

Se også: Eksmanden udnytter Amys død

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte