Persondata politik

Katy Perry siger nej til 20 millioner dollars

Det amerikanske talentshow 'American Idol' var så desperate for at få Katy Perry som dommer, at de tilbød hende 20 millioner dollars

  • Katy Perry har åbenbart nok af penge i banken lige for tiden. (Foto: AP)
Katy Perry har åbenbart nok af penge i banken lige for tiden. (Foto: AP)
1 af 1

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

Katy Perry har vendt tommelfingeren ned til det amerikanske program 'American Idol', erfarer TMZ. Hun vil ikke være dommer i det ellers så populære program.

Det var ellers et lukrativt tilbud, som sangerinden fik tilbudt. Hele 20 millioner dollars kunne hun have fået ind på bankkontoen for bare at lave en et-årig kontrakt. Men det var åbentbart ikke nok til, at hun ville takke ja.

Hun skulle ifølge kilder have fortalt, at det ikke var det rigtige karrierevalg for hende, og pengene kunne ikke få hende til at blive interesseret.

Det var dog ikke tilfældet for Mariah Carey. Hun har takket ja til at blive dommer i programmet for 'sølle' 18 millioner dollars. Det kan være, at hun føler sig snydt for de sidste to millioner dollars.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik