Hugh hiver homoerne i Playboy

Hugh Hefner beskylder konservative amerikanere for at undertrykke homoseksuelle. Derfor bruger playboyen over dem alle sit magasin til at kæmpe for deres rettigheder

  • Hugh Hefner har aldrig lagt skjul på, at han er helt pjattet med piger. Nu kæmper han for homoseksuelles rettigheder. (Foto: AP)
Hugh Hefner har aldrig lagt skjul på, at han er helt pjattet med piger. Nu kæmper han for homoseksuelles rettigheder. (Foto: AP)

Det er ikke første gang, manden bag bladet Playboy udtrykker sin støtte til homoseksuelles rettigheder.

Men denne gang når Hugh Hefners engagement nye højder. I sin leder i septembers udgave af Playboy bruger han al sin spalteplads på at forsvare homoseksuelles rettigheder.

- Kampen for homoseksuelles rettigheder er i virkeligheden en kamp for vores alles rettigheder, skriver han i sin leder ifølge bloggeren Perez Hilton.

Læs også:

Se også: Playboy-Hefner vil gerne udnyttes

Den aldrende playboy går hårdt efter de stater, hvor homoseksuelle ikke må blive gift eller de steder, hvor sex og seksualitet er et tabu på grund af religion.

I Kansas, for eksempel, må en apoteker nægte at sælge prævention som kondomer, fortrydelsespiller eller p-piller, hvis det strider imod deres religion.

- De diskriminerende menneskers mål er at gøre alles seksualitet til et fy-ord, ikke kun de homoseksuelles, skriver Hugh Hefner.

Læs også:

Chick-Fil-A-Gay Marriage Samfund - 2. aug. 2012 TV: Fastfoodkæde håner homoseksuelle

Derfor mener han, at det er vigtigt at kæmpe for de homoseksuelles rettigheder nu.

- De puritanske mennesker, der lever i fortiden, vil ikke stoppe dér, hvis det lykkes dem at lægge bånd på de homoseksuelles rettigheder, mener playboyen.

Læs også:

Skærmbillede 2012-05-22 kl. 09.49.57 Samfund - 22. maj 2012 TV: Præst - luk homoer ind i et stødbur så de dør

- Vi må ikke lade religion undertvinge den personlige frihed. Det her er Amerika, vi skal da beskytte amerikanernes rettigheder, slutter den bestemte herre.

Læs også:

Se også: USA-spejdere fastholder bøsse-forbud

September vil vise, hvordan bladets læsere tager imod den klare udmelding.

Læs også:

Se også: Endnu en stat i USA siger ja til homoægteskaber

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte