Lokker Kidman med hæderspris

Nicole Kidman hædres på New York Filmfestival for sit arbejde på det hvide lærred

  • Hvem vil ikke gerne anerkendes for sit arbejde? Hvis australske Nicole Kidman kommer til filmfestivalen i New York, kan hun forvente hæder og ære. (Foto: AP)
Hvem vil ikke gerne anerkendes for sit arbejde? Hvis australske Nicole Kidman kommer til filmfestivalen i New York, kan hun forvente hæder og ære. (Foto: AP)

Det kan måske være svært at finde overskud til en filmfestival, som varer hele 17 dage.

Men årets New York Filmfestival får nok ingen problemer med at lokke den smukke, australske skuespillerinde Nicole Kidman til huse.

Læs også:

Se også: Sådan har du aldrig set Kidman før

Ifølge hjemmesiden Hollywood.com er det nemlig kommet frem, at festivalen vil give den 45-årige skuespillerinde en hæderspris for hendes arbejde på det hvide lærred.

- Nicole Kidman er en af nutidens dygtigste skuespillerinder, siger instruktør Richard Pena, som står for at afvikle den 17 dage lange festival.

Læs også:

Se også: Kidman i rå sex-scener

Filmfestivalen begynder den 28. september, og hædersprisen til Nicole Kidman er blandt de første ting, der er blevet afsløret fra det omfattende program.

- Vi glæder os til at hylde hende for en årelang indsats ved New York Filmfestival, siger Richard Pena til Hollywood.com.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte