Persondata politik

Her er Hollywoods bedst betalte par

Hun synger og ser godt ud, mens han rapper og producerer. Sammen tjener power-parret Beyonce og Jay-Z kassen

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

Det har været et hårdt år for kendte par i Hollywood. Par som Katy Perry og Russel Brand, Heidi Klum og Seal og Demi Moore og Ashton Kutcher er alle gået hver til sit. Samt naturligvis årets mest celebre skilsmisse: Tom Cruise og Katie Holmes.

Men der er stadig nogle par, der ikke bare holder sammen, men som også kan grine hele vejen til banken sammen. Det par, der kan grine allerhøjest, er sangerinden Beyonce Knowles og hendes rappermand, Jay-Z, lyder det fra magasinet Forbes.

Magasinet laver hvert år en liste over de kendispar, der har tjent allermest, og ifølge årets liste står det klart, at Beyonce og Jay-Z har tjent intet mindre end 78 millioner dollar tilsammen på et år - det svarer til godt 470 millioner kroner.

Det er konen, der står for den største indtjening i familien, der blev udvidet med datteren Blue Ivy i januar. Fra 1. maj og et år frem tjente Beyonce omkring 40 millioner dollar på sin musik, reklameaftaler og meget mere.

På listens andenplads ligger den brasilianske supermodel Gisele Bündchen og gemalen, den amerikanske fodboldspiller Tom Brady.

Også i dette power-par er det kvinden, der skovler mest ind: 45 millioner dollar tjente Bündchen på et år. Tilsammen tjente parret 72 millioner dollar - 434 millioner kroner.

De britiske indvandrere til Hollywood David Beckham og Victoria Beckham tjente tilsammen 54 millioner dollar, og placerer dem på listens tredjeplads.

For en gangs skyld er det den maskuline del af parret, der hiver den største sum hjem. 46 millioner på et år kunne David Beckham indkassere.

Den velbetalte top tre bliver efterfulgt af Brad Pitt and Angelina Jolie med 45 millioner tilsammen. Og på femtepladsen skuespilleren Will Smith og hans kone Jada Pinkett Smith med 30 millioner tilsammen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik