Her er Hollywoods bedst betalte par

Hun synger og ser godt ud, mens han rapper og producerer. Sammen tjener power-parret Beyonce og Jay-Z kassen

Det har været et hårdt år for kendte par i Hollywood. Par som Katy Perry og Russel Brand, Heidi Klum og Seal og Demi Moore og Ashton Kutcher er alle gået hver til sit. Samt naturligvis årets mest celebre skilsmisse: Tom Cruise og Katie Holmes.

Men der er stadig nogle par, der ikke bare holder sammen, men som også kan grine hele vejen til banken sammen. Det par, der kan grine allerhøjest, er sangerinden Beyonce Knowles og hendes rappermand, Jay-Z, lyder det fra magasinet Forbes.

Magasinet laver hvert år en liste over de kendispar, der har tjent allermest, og ifølge årets liste står det klart, at Beyonce og Jay-Z har tjent intet mindre end 78 millioner dollar tilsammen på et år - det svarer til godt 470 millioner kroner.

Det er konen, der står for den største indtjening i familien, der blev udvidet med datteren Blue Ivy i januar. Fra 1. maj og et år frem tjente Beyonce omkring 40 millioner dollar på sin musik, reklameaftaler og meget mere.

På listens andenplads ligger den brasilianske supermodel Gisele Bündchen og gemalen, den amerikanske fodboldspiller Tom Brady.

Også i dette power-par er det kvinden, der skovler mest ind: 45 millioner dollar tjente Bündchen på et år. Tilsammen tjente parret 72 millioner dollar - 434 millioner kroner.

De britiske indvandrere til Hollywood David Beckham og Victoria Beckham tjente tilsammen 54 millioner dollar, og placerer dem på listens tredjeplads.

For en gangs skyld er det den maskuline del af parret, der hiver den største sum hjem. 46 millioner på et år kunne David Beckham indkassere.

Den velbetalte top tre bliver efterfulgt af Brad Pitt and Angelina Jolie med 45 millioner tilsammen. Og på femtepladsen skuespilleren Will Smith og hans kone Jada Pinkett Smith med 30 millioner tilsammen.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.