Barnløs milliardær-arving ammer tvillinger

Lydia Hearst, der er barnebarn til medie-mogulen Randolph Hearst springer topløs ud i reklame for fitness-firmaet Equinox

  • Patricia Hearst er arving til medie-mogulen Randolp Hearsts mange milliarder kroner.(Foto: AP)
Patricia Hearst er arving til medie-mogulen Randolp Hearsts mange milliarder kroner.(Foto: AP)
1/2
Næste »

Den 31-årige Lydia Hearst forsøger i en ny reklame-kampagne at få folk til at gå til fitness hos kæden Equinox, men skuespillerinden og modellen løfter ikke vægte, men løfter i stedet et par tvillinger til sit bryst, hvor de tilsyneladende bliver ammet - og oven i købet ser ud til at nyde det.

Se Lydia Hearst amme tvillinger her

Det spøjse ved billedet er imidlertid, at Lydia Hearst, der er forlovet med den 43-årige direktør Chris Hardwick for firmaet Nerdist Industries, som privatperson er barnløs. Hun ser dog ud, som om hun har prøvet det før.

Lydias mor blev kidnappet
Lydia Hearst er i øvrigt datter til Patricia Hearst, der i 1974 blev verdensberømt, fordi hun blev kidnappet som kun 19-årig i 19 måneder af en venstreorienteret terrorist-gruppe.

I den nye kampagne for Equinox optræder Jean- Claude Van Dammes 25-årige datter også som en aktivist, mens et andet billede viser et orgie. En lidt bizar kampagne, der umiddelbart ikke peger på, at det er en reklame for en fitness-kæde.

Fotografen Steven Klein forklarer selv, at kampagnen adresserer nutidige aktuelle emner og samtidigt fungerer som sociale kommentarer.

Lydia Hearst poserer her med sin forlovede Chris Hardwick.(Foto: AP) Lydia Hearst poserer her med sin forlovede Chris Hardwick.(Foto: AP)  

 


 

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte