Céline Dion aflyser alt efter kræft-tragedie

Den Grammy-vindende sangerinde Céline Dion har aflyst sine shows efter sin mands død

  • Det stenrige entertainerpar Dion og Angélil. (Foto: AP)
Det stenrige entertainerpar Dion og Angélil. (Foto: AP)

Celine Dion, Rene Angelil Intl. kendte - 15. jan. 2016 Celine Dion ramt af tragedie: Manden taget af kræft

Torsdag meddelte stortalentet Céline Dion på sin Twitter, at hendes mand efter længere tids kamp mod strubekræft var død i en alder af 73 år. Det har fået den canadiske megastjerne til at aflyse sine planlagte shows i Las Vegas i weekenden, skriver Billboard.

- Det er med tunge hjerter, at vi desværre må informere jer om, at Célines optrædener lørdag og søndag er blevet aflyst. Tidligere i dag annoncerede Céline, at hendes mand, René Angélil, er død efter en lang kamp mod kræft, lyder det i en officiel udtalelse på hjemmesiden for Céline Dions shows.

René Angélil fungerede som den verdenskendte stjernes manager, før de fandt sammen som par. Han fik konstateret strubekræft i 2000, og det fik den 47-årige 'My Heart Will Go On'-sangerinde til at tage en pause fra musikken af to omgange, så hun i stedet kunne passe sin syge mand.

Angélil mindes stort i Las Vegas. (Video: Splash)

Rejst forgæves
Parret blev gift i 1994 og nåede at fejre 21 års jubilæum i sidste måned. Sammen har de tre børn.

- Alle os hos AEG og Caesars Palace har Celine og hendes børn i vores tanker og bønner. Vi er også kede af, at der er fans, der har rejst forgæves for at se Celine i weekenden, står der i den officielle udmelding fra koncertstedet.

Fem Grammy'er
Céline Dion er kendt for at have en af sin tids absolut største stemmer, og den er blevet belønnet med fem Grammy-priser. Den 47-årige sangerinde vandt tilbage i 1988 den internationale Eurovision Song Contest, da hun stillede op for Schweiz.

Hendes navn og stemme kan heller ikke skilles fra det Oscar-vindende filmhit 'Titanic', hvor hendes tolkning af titelsangen 'My Heart Will Go On' indkasserede en Oscar.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen