Her får brasiliansk babe lavet endnu større numse

Brasilianske Liziane Gutierrez var ikke tilfreds med sin numse

Se den velformede model slænge sig på briksen i undertøj. Video: Splash
1/2
Næste »

Brasilianske kvinder er kendt for at have store numser. Det sydamerikanske land med de lækre strande har endda en landsdækkende konkurrence for, hvem der har landets bedste bagdel, der årligt får international opmærksomhed.

bumbum 1.jpg Babes - 16. nov. 2016 Her er hun så: Årets Miss Bagdel

Den brasilianske model Liziane Gutierrez er berømt for sine flotte former, men efter at have set Kim Kardashians lidet diskrete popo, besluttede hun sig for at få sin egen lavet større gennem kosmetiske indgreb.

Derfor brugte hun for nyligt omkring 170.000 kroner på at få en række indsprøjtninger i bagdelen og en omplacering af fedt fra maven til hofterne. Derudover fik hun også lige lavet lidt ved sin kæbe.

Se også: Brasiliansk model med røv-smutter

- Jeg har altid haft en stor numse, men træning er ikke nok, og jeg ville gerne have en numse som Kim Kardashian, fortalte hun til Splash News.

Modellen har tidligere været i medierne, hvor hun påstod, at Chris Brown havde slået hende til en fest. Han selv har benægtet alt, og politiet har droppet efterforskningen.

Her får playboy-modellen Daisy Lea lavet indsprøjtninger i bagdelen.

Skærmbillede 2016-04-19 kl. 19.42.11.jpg Intl. kendte - 19. apr. 2016 Playboy-model deler vanvittig video: Se min numse 


Courtney Barnes fik væsentlig mere for pengene end forventet da hun fik lavet en forstørrelse af bagdelen, som nu måler 1,5 meter i omkreds. Den store bagdel har hun dog vendt til sin fordel.

thumbnail_Screen Shot 2017-01-24 at 3.02.34 PM.jpeg Verden på vrangen - 25. jan. 2017 Indsprøjtninger gik galt: Nu er hendes røv (og indkomst) gigantisk

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte