Hollywood-babe: Monogami er unaturligt

Halvt danske Scarlett Johansson har dog prøvet at efterleve det

Scarlett Johansson var i 2015 med i en reklame, der blev stemplet uegnet til Super Bowl af Fox
1/2
Næste »

Hollywod-stjernen Scarlett Johansson fortæller i marts/april-nummeret af Playboy, at hun ikke tror, det er naturligt at være i et monogamt forhold.

- Ved hver gevinst er der et tab, ik'? Du må vælge din vej. Ideen om ægteskab er meget romantisk, en smuk ide, og udførelsen af den kan være meget smuk. Men jeg mener ikke, det er naturligt at være monogam.

- Det kræver hårdt arbejde (at være monogam - red.), og det forhold, at så mange arbejder så hårdt på det, beviser bare, at det er ikke er noget naturligt.

Se også: Gravid Scarlett skal spille gravid i film

- Jeg har stor respekt for det, og jeg har efterlevet det, men jeg mener absolut, det går imod de menneskelige instinkter, siger halvt-danske Scarlett.

Scarlett og Dauriac var gift i to år og har en datter sammen, to-årige Rose. Foto: All Over Scarlett og Dauriac var gift i to år og har en datter sammen, to-årige Rose. Foto: All Over  

Hun og ægtemanden de seneste to år, Romain Dauriac, som hun har sin to-årige datter, Rose, med, er netop gået fra hinanden.

Se også: Gravid Scarlett luftede mand og ny frisure

ENTER TV-GOLDENGLOBES 24 ABA Intl. kendte - 5. sep. 2014 Hollywood-skuespillerinde føder en rose

Skilsmissen foregår i mindelighed, og Scarlett Johansson har kun pæne ord at sige om eks-manden.

- Jeg fik et barn, og min mand kom fra et andet land (Frankrig -red.), så det var en stor forandring, specielt for ham. Men han tog Amerika, og især New York, til sig på en virkelig skøn måde.

Hun har dog hyret den anerkendte skilsmisse-advokat Laura Wasser, til at repræsentere sig i det videre forløb. Wasser repræsenterede eks-manden, Ryan Reynolds, da han og Scarlett blev skilt i 2011.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte