Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Hun er den mest fulgte på Twitter

Denne sangerinde kan andet end at skrive sangtekster – og det giver pote på det sociale medie

I september viste supersilden ben på den røde løber. (Video: Splash)
1/2
Næste »

Katy Perry har rundet svimlende 80 millioner følgere på Twitter. Dermed er hun uden sammenligning den person i verden, der har flest følgere på det sociale medie og kan med rette kalde sig dronningen af Twitter.

Den 31-årige sangerinde oprettede sin Twitter-konto tilbage i 2009, og siden er det strømmet til med folk fra hele verden, der ønsker at følge med i hendes liv.

Se også: Popsild vil være US-præsident

En af de helt afgørende grunde til, at netop Perry er blevet sådan et hit på Twitter er, at hun selv skriver alle sine små beskeder.

80 millioner følger med i katy Perrys liv på Twitter. (Foto: All Over Press) 80 millioner følger med i katy Perrys liv på Twitter. (Foto: All Over Press)  

Mange andre stjerner – danske som internationale – har folk til den slags. Men Katy Perry gør det for det meste selv.

- Jeg vil sige, at jeg skriver 90 procent af mine tweets selv. Jeg finder bare på dem og det kan man se ved, at mange af dem er stavet forkert og fulde af stavefejl, har Perry for nylig udtalt.

Kun cirka fem procent af hendes tweets er arbejdsrelaterede. Her fortæller Katy Perry blandt andet sine mange millioner følgere, hvor hun spiller det næste store show.

Se også: Se hvilke kvinder der tjener mest i musikkens verden

Justin Bieber indtog tidligere Twitter-tronen, men i 2103 blev han overhalet af Katy Perry, der har siddet solidt på den siden. Bieber har 'kun' 73 millioner følgere, mens Taylor Swift indtager tredjepladsen med 69 millioner.

Desktop35.jpg Intl. kendte - 23. jul. 2015 Katy Perry sviner Taylor Swift i MTV-bitchfight

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte