Khloé Kardashian sladrer om sin søster

Rygterne om realitystjernen Kendall Jenner og hendes forhold til Harry Styles fra One Direction svirrer. Khloe Kardashian udtaler sig til Entertainment Tonight

  • Kendall dater Harry Styles, der tidligere har været sammen med Taylor Swift. (Foto: Jordan Strauss/AP)
Kendall dater Harry Styles, der tidligere har været sammen med Taylor Swift. (Foto: Jordan Strauss/AP)

Khloe.jpg Intl. kendte - 1. jan. 2016 Khloe med bar røv i pool-kanten

Når Kendall og Harry ikke selv vil ud med sproget, så må halvsøsteren fra 'Keeping up with the Kardashians' på banen. De to unge mennesker, der tidligere har haft en romance, holder fast i, at de bare er venner. De er ellers blevet fotograferet om bord på en yacht i det caribiske, hvor de ser meget kærligt anlagte ud. se her.

Jenner Kendall Intl. kendte - 19. okt. 2015 TV: Her er de bedste brystsmuttere

Det er Entertainment Tonight, der har udspurgt Khloe om søsteren, og om hun og popstjernen er sammen. Hun svarer, at de i hvert fald dater. Hun ved ikke, om de ser sig selv som kærester, men de ser i hvert fald så meget til hinanden, at de umuligt bare kan være venner. Hun peger også på deres romantiske sejltur ved St. Barts.

Se også: Nøgen Kardashian filmer med nøgen fotograf

Harry Styles og resten af 'One Direction' holder pause fra musikken, så der er da også god tid til at charmere den skønne dame, som blandt andet har været model for 'Victorias Secret'. En kilde fortæller til Bang showbizz, at det netop er det, Harry har tænkt sig. Han vil gerne have et seriøst forhold, mens Kendall er bange for at blive såret og tager det stille og roligt.

British model Emily Ratajkowski poses in this photoshoot for Yamamay  Christmas lingerie collection EKSTRA Kendte Sådan opnår de kendte deres vilde kroppe

Se Kendall Jenner på den røde løber til American Music Awards 2015 (Video: Splash)

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte