Ny Potter-bog til sommer

Bog nummer otte udspiller sig 19 år efter afslutningen på den syvende

  • Harry havde mange oplevelser som elev på Hogwarts. (Foto: All Over)
Harry havde mange oplevelser som elev på Hogwarts. (Foto: All Over)

For de millioner af Harry Potter-fans er der godt nyt i vente.

Til sommer udsender forfatteren J. K. Rowling den ottende bog i serien, der ellers sluttede med nummer syv for ni år siden, 'Harry Potter og Dødsgalierne', hvor den unge troldmand endelig fik bragt mørkets fyrste, Lord Voldemort, til fald.

Se også: Traumatiseret af Emma Watson-kys

Coveret til den nye bog. (PR Foto) Coveret til den nye bog. (PR Foto)  

J.K. Rowling sagde dengang, at det var den definitivt sidste bog om Potter og troldmands-skolen, Hogwart, men til sommer, skriver MX.dk, sættes et teaterstykke op i London om Harry Potters liv, og i den forbindelse udkommer også bogen, 'Harry Potter and the Cursed Child', der foregår 19 år efter slutningen på bog syv.

Se også: Star Wars runder snart to milliarder-mærket

09e388b3-640b-4a54-948b-098d5a2c0d5b-1020x612.jpeg Filmnyheder - 17. jan. 2016 Harry Potter-stjerne betvivler månelanding

Om handlingen fortæller forlaget, at Harry, der arbejder i ministeriet for magi, nu er en voksen mand med tre børn i skolealderen. Den yngste, Albus - opkaldt efter trolde-skolens leder, Albus Dumbledor - kæmper med at leve op til faderens navn og bedrifter, og mens 'fortid og nutid hvirvles ind i hinanden lærer både far og søn, at nogle gange kommer det onde fra uventet kant'.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte