Populær tv-onkel taler ud om sorg og stoffer

De personlige problemer var eskaleret for skuespilleren John Stamos, da han blev snuppet med stoffer i blodet efter et kaotisk kollaps

  • Den 52-årige tv-stjerne havde i sommer et psykiske kollaps. Nu taler han ud. (Foto: AP)
Den 52-årige tv-stjerne havde i sommer et psykiske kollaps. Nu taler han ud. (Foto: AP)

Tiden er inde for John Stamos til at gøre op med sine indre dæmoner.

Det meddelte den 52-årige tv-stjerne selv i et åbenhjertigt interview med radioværten Howard Stern på SiriusXM mandag, hvor han talte ud om sit psykiske kollaps i sommer.

People Stamos Arrested Intl. kendte - 17. okt. 2015 Skæv stjerne sigtet for vanvidskørsel

Hele angeren kom, efter 'Hænderne fulde'-skuespilleren tilbage i juni blev snuppet med stoffer i blodet, mens han slingrede i sin bil. Stamos fik en betinget dom på tre år og påkrævet at gennemføre et tre måneders program mod alkoholafhængighed samt at deltage i 52 møder hos Anonyme Alkoholikere.

- Det var rædselsfuldt, og jeg er så flov over det. Jeg kunne have kvæstet nogen, og jeg hader mig selv for det, sagde Stamos i interviewet.

- Tidligere har jeg kunnet stoppe med at drikke, men da jeg startede igen, forværrede det mit liv, hvem jeg var, mine værdier og min moral. Jeg mistede mig selv, lød det videre fra den Emmy-nominerede tv-helt.

Se også: Tv-stjerne dømt for stofkørsel

Ifølge Stamos eskalerede misbruget på grund af en række personlige problemer, der var ved at æde ham op og gøre ham fuldstændig afstumpet.

- Min far døde, og jeg blev skilt, og det sendte mig i den forkerte retning. Men da min mor døde i september 2014, slog det mig helt ud.

T4DFUHO EC016 Intl. kendte - 11. jul. 2015 Tv-stjerne indlagt på afvænning

- Det hele var så mørkt, følelsesmæssigt var jeg afsporet, og min hukommelse var væk - jeg tror, at hvis det ikke havde været sådan, var jeg måske stadig gift og havde børn den dag i dag, sagde stjernen åbenhjertigt og understregede, han ikke længere drak eller tog stoffer.

- Jeg har intet at skjule mere.

Se også: Serie-onkel ville af med Olsen-tvillinger

Stamos er snart aktuel i genindspilningen 'Hænderne fulde', når Netflix lancerer den senere på året.

T4DFUHO EC016 EKSTRA Kendte 'Hænderne Fulde': Hvor er Tanner-familien i dag?

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte