Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Rob Kardashians kæreste anholdt på et fly

Skandale: Den tidligere stripper Blac Chyna blev anholdt for beruselse og besiddelse af stoffer, da hun netop havde sat sig ind i et fly på vej til London

Her kan du se den lækre sild på den røde løber i august. (Video: Splash)
1/5
Næste »

Der er ingen tvivl om, at Kardashian-klanen netop nu er helt oppe i det røde felt. Anholdelsen af den tidligere stripper Blac Chyna, der i virkeligheden hedder Angela Renée White, kan nemlig ikke undgås at blive sat i forbindelse med det berømte Kardashian navn. For nylig kom det nemlig frem, at Kim Kardashians lillebror Rob Kardashian er blevet kæreste med den tidligere stripper Blac Chyna og oven i købet er flyttet ind hos hende.

Rob Intl. kendte - 28. jan. 2016 Kardashians slår hånden af lillebror

Blac Chyna, der lever som model,  blev anholdt af politiet i Austin-Bergstrom Internationale Airport i går. Hun blev efterfølgende sigtet for beruselse og besiddelse af stoffer. Det skriver TMZ.

Anholdelsen skete umiddelbart efter, at Blac China havde sat sig ind i et fly på vej mod London.

(artiklen fortsætter under billedet)

Blac Chyna er berømt for sin store barm, som hun altid viser frem.(Foto: Polfoto) Blac Chyna er berømt for sin store barm, som hun altid viser frem.(Foto: Polfoto)  

Råbte og skreg til en stewardesse
Til People siger en officiel kilde: Kl. 06.22 fik politiet i lufthavnen oplysninger om, at en stærkt beruset kvinde befandt sig i et fly, hvor hun opførte sig meget ubehagelig og derfor ikke kunne blive på flyet.

Og til TMZ fortæller et vidne: Modellen virkede yderst beruset, og hun skreg de mest forfærdelige ting til en stewardesse.

Blac Chyna, der ellers var på vej til London for at optræde på en natklub,  blev af politiet pacificeret med håndjern og ført ud af flyet af politiet, mens tårerne flød ned af hendes ansigt.

Se også: Kardashian kan spinde guld på sygdom

Skandalen vil garanteret gøre ondt på Kardashian-familien, der på flere måder er forbundet med Blac Chyna. Den tidligere stripper, der nu dater Rob Kardashian,  har nemlig været kæreste med rapperen Tyga, der nu er kæreste med Kim Kardashians halvsøster Kylie Jenner.

 

  Rob Kardashian har i en årrække lidt af en sygdom, der gør, at hans vægt er væsentligt forøget.(Foto: All Over Press) Rob Kardashian har i en årrække lidt af en sygdom, der gør, at hans vægt er væsentligt forøget.(Foto: All Over Press)  

Rob Kardashian.jpg Intl. kendte - 30. dec. 2015 Kardashian-bror har fået diabetes

 

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte