Siger god morgen splitternøgen

Den britiske reality-kendis Ashley James optræder uden en trevl på sin instagram

  • Sådan siger Ashley god morgen splitternøgen på instagram.(Foto: Instagram)
Sådan siger Ashley god morgen splitternøgen på instagram.(Foto: Instagram)
1/2
Næste »

Der er ingen tvivl om, at den britiske reality-kendis Ashley James har fået ekstra opmærksomhed fra sine mere end 46.000 følgere på instagram, da hun tidligere i dag lagde et meget smukt nøgenbillede af sig selv ud på sin instagramprofil.  Og på teksten til billedet skriver den sexede Ashley kort og godt: God morgen.

Og måske har billedet oven  i købet fået endnu mere opmærksomhed, fordi der i den britiske presse går rygter om, at den tidligere deltager i reality-programmet  'Made in Chelsea' er begyndt at date med den britiske komiker, forfatter og tv-kendis David Walliams, der blandt andet har været dommer i tv-programmet 'Britain's  Gots Talent'.

På det stilfulde nøgenbillede optræder Ashley i øvrigt med minimalt make-up for at lade sin naturlige skønhed skinne igennem på billedet.

Det er i øvrigt ikke første gang i løbet af den sidste uges tid, at Ashley har optrådt på sexet vis på sin instagram. I torsdags poserede hun i en fræk sort bikini. Til dette billede skrev hun:

- Tilbage i bikini i dag. Elsker jer drenge.

Ashley James til premiere på 'Spectre' (Video: Splash) 

Ashley er både fræk og sexet i den her sorte bikini, der fremhæver hendes smukke krop.(Foto: Instagram) Ashley er både fræk og sexet i den her sorte bikini, der fremhæver hendes smukke krop.(Foto: Instagram)  

 

 

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte