Smukke Cheryl er single igen

Den engelske sangerinde kan nu både kalde sig eks-fru Cole og eks-fru Fernandez-Versini

  • Cheryl er single efter hendes andet ægteskab er røget i vasken. (Foto: AP)
Cheryl er single efter hendes andet ægteskab er røget i vasken. (Foto: AP)

Sangerinden og ’X Factor’-dommeren Cheryl Fernandez-Versini er blevet single efter kun knapt 18 måneder som kone til Jean-Bernard Fernandez-Versini. Det skriver avisen Sunday Mirror.

Se også: Cheryl: Farvel til et møg-år

I 2014 blev hun gift med Jean Bernard Fernandez-Versini efter bare tre måneders forhold. Parret er ikke blevet set sammen siden oktober måned, og det er der en god grund til. Ifølge avisen sluttede de allerede i dybeste hemmelighed deres forhold tilbage i august måned.

18 måneder holdt ægteskabet. (Foto: AP) 18 måneder holdt ægteskabet. (Foto: AP)  

Det er angiveligt gået op for den 32-årige sangerinde og Jean-Bernard Fernandez-Versini, at de slet ikke passer sammen. De er to vidt forskellige mennesker, der lever i to vidt forskellige verdener.  Men de havde så travlt med at blive gift, at de ikke opdagede det.

8.10593718.jpg Intl. kendte - 11. dec. 2015 Cheryl i ægteskabelig krise

Cheryl var tidligere gift med fodboldspilleren Ashley Cole, som ikke kunne holde sig fra andre damer. De blev skilt i 2010.

I 2012 udgav Cheryl bogen 'Cheryl: My Story', og her gav hun sin version af ægteskabet med Chelsea-stjernen og hans hang til damer.

La cantante inglesa Cheryl Cole, miembro de las exitosas Girls Aloud, en las fotos de su calendario oficial 2012. Intl. kendte - 7. okt. 2012 Cheryl Cole: Ashley bragte mit liv i fare

- Jeg kunne ikke længere holde til, at alle de kvinder stod frem og fortalte om deres forhold til Ashley, fortalte hun i bogen og beskrev, at hun måtte HIV-testes som følge af utroskaben.

- Hans opførsel bragte mit liv i fare, konstaterede hun sort på hvidt.

Se også: Cheryl var tæt på at dø

Siden ægteskabet med Jean Bernard Fernandez-Versini er det blevet bemærket, at Cheryl er blevet meget tynd. (Foto: AP) Siden ægteskabet med Jean Bernard Fernandez-Versini er det blevet bemærket, at Cheryl er blevet meget tynd. (Foto: AP)  

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte