Sopranos-chok: Stjerne kæmper med sklerose

Nygifte Jamie-Lynn Sigler fortæller åbent, at hun ikke længere kan gå ture uden at skulle hvile undervejs

  • Jamie-Lynn Sigler spiller rollen som 'Meadow' i tv-serien 'Sopranos'. Foto: All Over
Jamie-Lynn Sigler spiller rollen som 'Meadow' i tv-serien 'Sopranos'. Foto: All Over

'Sopranos'-stjernan Jamie-Lynn Sigler har multipel sklerose (MS). Den 34-årige skuespiller har kæmpet med den uhelbredelige sygdom i 15 år, men vælger nu at stå offentlig ferm med den af hensyn til sin søn, skriver Expressen.

- Jeg kan ikke gå en længere tur - uden at skulle hvile undervejs, afslører hun i People.

'Meadow' fra tv-serien 'Sopranos' var kun 20 år, da hun blev diagnosticeret med MS. Men trods det, har hun ikke før nu følt sig rede til at tale om sin kroniske sygdom - bl.a. fordi hun ikke har villet acceptere den.

SOPRANOS EKSTRA Kendte Sopranos – her er mafia-folkene i dag

Den 34-årige blev for nylig gift med sin store kærlighed, Cutter Dykstra på et hotel i Palm Springs under overværelse af 150 gæster. Og skuespilleren havde ifølge People besluttet at fortælle om sit helbred efter brylluppet. det skyldes den nu to-årige søn, Beau.

- Jeg er kommet til et sted i mit liv - med min lille søn og med mit nye ægteskab, hvor jeg følte, at jeg ikke længere ville gå rundt og skjule denne hemmelighed. Mit helbred er som det er, og det skal ikke gemmes af vejen. Det er en del af mig og den måde, jeg er nødt til at leve på, erkender hun.

Åbenheden er især rettet imod Beau.

Se også: Stjernerne sagde farvel til Gandolfini

' Jeg vil ikke have, at han skal vokse op og væer tvunget til at gå og bære på min hemmelighed. Min pligt som mor er at være et godt eksempel for ham - også når det gælder om at vise styrke.

Multipel sklerose er en sygdom, som ødelægger centralnervesystemet. Jamie-Lynn Sigler fortæller i People, at hun over det seneste ti-år har fået flere og flere symptomer.

- Jeg kan ikke gå langt. Jeg kan ikke springe. Superhelteroller er udelukket, og det er trapper også i et vist omfang. Jeg kan godt komme op ad dem, men det er ikke nemt. Sådanne ting er irriterende og frustrerende, erklærer hun.

Se også: Soprano-datter gifter sig

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte