Våd model strutter på stranden

Egentlig ligner brystholderen ikke noget særligt, men det er kun, indtil den dyppes i vand

1/5
Næste »

Der er mange årsager til at elske Holland, og én af dem bør helt klart være modellen Anouk van Kleef, der i den grad forstår at gøre opmærksom på sig selv.

For imens vi andre går rundt og venter på, at foråret for alvor sparker sig selv i gang, stjal hun al opmærksomheden, da hun forleden tog et smut forbi stranden i Miami.

 

Én ting er, at Anouk van Kleef er så smuk, at hun per automatik får folk til at vende hovederne og kigge langt efter hende. Men når hun så samtidig iklæder sig en brystholder og dypper sig i bølgerne, så er der ikke et øje tørt.

 

Historien om den hollandske model er da også nået ud til talrige medier i særligt USA, hvor skribenterne savler over skønheden. En enkelt går endda så langt som at invitere hende et smut til Las Vegas.

Og de er ikke de eneste, der ser lyset i Anouk van Kleef. Hun er tilsyneladende veninder med Victoria's Secret-modellen Devon Windsor, som hun flere gange er set i selskab med. Blandt andet her under et Formel 1-løb i Canada.

 

Den 179 centimeter høje blondine er i øvrigt i stald hos den hollandske udgave af Elite Models, så måske Gulddreng skulle få fingeren ud og invitere hende et smut på d’Angleterre, inden hun havner i Vegas?

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte