Viser store lunger og ryger vandpibe

Den 33-årige amerikanske rapper, model og skuespiller Amber Rose er på ferie i Mexico, hvor hun slikker sol og ryger vandpibe

  • Amber Rose viser her sine 'store lunger' frem. før hun kaster sig ned i en 'hot tub'.(foto: All Over Press)
Amber Rose viser her sine 'store lunger' frem. før hun kaster sig ned i en 'hot tub'.(foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Den amerikanske rapper og model Amber Rose nyder netop nu sin ferie i Cabo San Lucas i Mexico, hvor hun slikker sol og viser sin kendte bikini-krop frem.

Den frodige Amber Rose, der er i Mexico sammen med en gruppe venner, kastede sig også ud i en helt ny disciplin, nemlig at ryge vandpibe på en lokal bar.

Senere på dagen slappede hun af med at at nyde det varme vand i en 'hot tub' på balkonen ved hendes luksuriøse værelse.

Amber Rose udgav i 2012 sin første single 'Fame', hvor også hendes daværende kæreste Wiz Khalifa medvirkede. Den blev senere fulgt op af en single med titlen 'Loaded'. Amber Rose rappede også lidt på Wiz Khalifas album O.N.I.F.C i nummeret 'Rise Above' sammen med rapperne Tuki Carter og Pharrel Williams.

Rose blev i 2014 skilt fra Wiz Khalifa, og hun er i dag kæreste med Valentin Chmerkovskiy, som hun mødte i november 2016.

amber-rose Intl. kendte - 1. feb. 2017 Hun har både til gården og gaden - men mest til gården

33-årige Amber Rose har netop taget et bab af vandpiben på en lokal bar i Mexico.(Foto: All Over Press) 33-årige Amber Rose har netop taget et bab af vandpiben på en lokal bar i Mexico.(Foto: All Over Press)

Amber Rose har altid haft former både 'til gården og til gaden'. (Foto: All Over Press) Amber Rose har altid haft former både 'til gården og til gaden'. (Foto: All Over Press)  

 

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte