Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

X-Men-stjerne kæmpede for at redde børn fra understrøm

Hugh Jackman kæmpede som en rasende, da børnene blev suget ud ved australsk strand

Her ses stjernen på den røde løber tidligere på måneden til premiere på filmen 'Eddie the Eagle'. (Video: Splash)
1/2
Næste »

X-Men-skuespilleren, Hugh Jackman, blev en helt både offentligt og hjemme, da han lørdag reddede både sine børn og et andet barn fra den livsfarlige understrøm ved Bondi Beach i Australien, skriver Expressen.

På tv-billeder kan man se, hvordan Hollywoodstjernen svømmer ud i den kraftige strøm og får hjælp af en mand til at redde sin datter, som er ved at blive suget til havs.

jackman.jpg Intl. kendte - 8. feb. 2016 X-Man: Behandlet for hud-kræft

Bagefter må han ifølge 9 News hjælpe sin søn, Oscar i land.

Det australske medie har talt med den mand, peter Adam, som hjalp Jackman med datteren:

- Jeg hjalp ham med at få datteren op på stranden. Bagefter tog han fat i min arm for at få mig op også. Og derefter begav han sig ud efter sønnen, forklarer han.

Hugh Jackman Museum of The Moving Image Salute Intl. kendte - 5. okt. 2015 Hollywod-stjerne taler ud om traumatisk barndom

9 News oplyser, at også livredderne på Bondi Beach måtte i vandet for at få folk op og i sikkerhed for de kraftige understrømme. TV-billederne viser, hvordan livredderne gå i bådene og blæser i deres fløjter for at få de badendes opmærksomhed.

Hugh Jackman blev sidste år opereret for hudcancer. I følge flere medier er han blevet opereret hele fire gange inden for 18 måneder, og hans læger kan ikke udelukke, at der kommer flere operationer i fremtiden. Canceren er tilsyneladende blevet fremprovokeret på hans næse under indspilningen af 'X-Men - Days of Future Past' på grund af den stærke make up.

Se også: Hugh Jackman udpeger den næste Wolverine

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte