Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 22/5Monday

Fisk19/2 - 20/3

Selvom du er fuld af energi og viljestyrke, bør du tænke over hvad, du kaster dig ud i. Du bør endelig ikke bruge dit overskud på at forsøge at imponere andre. Det kommer nemlig helt automatisk. Din e planer for dagen kan let ændre sig på grund af en persons dårlige helbred. Bliv sammen med din partner senere, men forsøg ikke at holde ham eller hende tilbage, hvis vedkommende ønsker at lave noget andet. Din partner er i kontrol i dag.

Vandmand21/1 - 18/2

Dine valg vil kunne komme til at påvirke dine børn i dag. Brug ikke penge på ting, som du ikke behøver. Du kan være tilbøjelig til at dømme folk en anelse hurtigt - pas på med det. Måske de har brug for din hjælp? Hold dig til din daglige planlægning - skyd ikke nye projekter igang i dag. På hjemmefronten kan det se lettere trist ud. Gør dit bedste for at opmuntre din partner.

Stenbuk22/12 - 20/1

Din hjælpsomhed er ved at have tæret godt på dine kræfter. Det er godt at hjælpe andre, men ikke hvis det efterlader dig komplet drænet for energi. Ejendomshandel vil give et flot afkast i dag. Familie kom-sammen vil gøre dig og dem godt. Romantik bliver der ikke meget af. Din partner vil være yderst krævende senere på dagen. På jobbet og i hjemmet vil der sandsynligvis opstå megen uenighed og dårlig stemning. Det kan både svække din position på jobbet samt få dit forhold til at vakle. I dag vil være en perfekt dag at bruge tid væk fra hjemmet.

Skytte23/11 - 21/12

Læg stille og roligt ud i dag. Du har tid nok og du bør bruge samme på at samle dig selv. Du står til at møde interessante og inspirerende personer i dag. Hvis du går med tanker om at ændre interiør eller andet i hjemmet, bør du tale det igennem med alle andre på matriklen inden, du foretager dig noget. Du kan gå hen og blive forgabt i en person, der indgår i din omgangskreds. God dag at tage på udflugter.

Skorpion24/10 - 22/11

Dagen bringer rigt med dyb og filosofisk samtale med din partner. Specielt bliver dagen gode ved din partner og dig og I får let ved at udvide hinandens livssyn og forventninger til fremtiden. Pas dog på ikke at forgabe jer i hinanden - og husk jeres forholds andre sider. I dag kan det føles som om, at dit forhold er bomstærkt og kan overleve alt. Dette er heldigvis også tilfældet.

Vægt24/9 - 23/10

Sygdom forgår idet du har bedre tid til at slappe af og pleje dig selv. Senere i dag vil du bruge al din energi på samvær med dine forældre eller familie. Økonomisk bliver dagen som forventet - ingen slinger i valsen her. Dog kan der opstå en situation, hvor du skal holde tungen lige i munden, når du ser det hele an. Gør dit bedste for at indfri din partners behov til dig i aften. Han eller hun har brug for at se dig tilbage i fuld flor.

Jomfru24/8 - 23/9

Brug dagen på at være den bedste, du kan være. Både på jobbet og i privaten. I løbet af dagen kan der opstå problemer mellem dig og dine forældre. Forsøg at betragte hele situationen fra deres synsvinkel. Din partner har svært ved at regne dig ud i dag, hvilket kan gøre ham eller hende frustreret. Generelt vil din partner i dag have følelserne uden på skjorten, som man siger. Du vil have godt af at komme lidt ud senere.

Løve23/7 - 23/8

Idag kan du blive utryg og dette vil forstyrre din balance - men en god ven vil være der for dig og hjælpe dig gennem det. Brug din yndlingsmusik til at slippe af med overflødige spændinger i dit sind. Du er tilbøjelig til at forkæle dig selv mere, end du bør idag, hvilket kan påvirke dine projekter. I hjemmet vil du møde irritation fra en, der har været utilfreds med den seneste tids hændelser. Senere idag vil din beslutsomhed og selvtillid være funklende og du vil føle dig som en million. Vær på vagt overfor en person, der ikke ønsker dig held og lykke.

Krebs22/6 - 22/7

Der har været tryk på kedlerne på det seneste, så du har brug for - og fortjent - at tage den med ro. Brug tid på underholdning, men gør det gerne hjemme. Der vil opstå nye muligheder for indtjening gennem dine venner, der kan gå dig rimelig hårdt på klingen, hvis du ikke lytter til dem. Det samme gør sig gældende for dine kolleger. Dagen kan dreje i begge retninger, dad et hele afhænger af hvilke situationer, du klarer dig bedst igennem. Og her vil der være en del at vælge imellem - venner, kolleger, familie og din partner vil alle være svære at hitte ud af. I dag er der ingen mulighed for at udfase en samtale eller udskyde en situation. Du skal forholde dig til alt, før du kommer i stand til at slappe af og nyde dagen.

Tvilling22/5 - 21/6

Hvis du har et vigtigt møde - eller noget andet vigtigt, du skal deltage ved - er der stor sandsynlighed for, at du vil møde en fræk person, der får dit blod til at boble. Du skal umiddelbart herefter forvente, at tilbringe tid med vedkommende - og her er der tale om den slags tid, du knapt nok ville kunne genkende dig selv deltage ved. Det bliver en storm - rettere en orkan af sex, men du skal passe på ikke at lægge mere i det. Vedkommende bærer på en hemmelighed, der ikke vil gavne dine forventninger om noget seriøst.

Tyr21/4 - 21/5

Det kan blive en svær dag for dig følelsesmæssigt. Du har sandsynligvis brug for lidt ekstra hvile. Senere i dag bør du blive hjemme og tag den med ro. Du skal have samlet kræfterne sammen til de kommende dage. Økonomisk set bliver din dag langt fra herlig, da der kan opstå uforudsete udgifter. Hvis du ved, du ikke kan følge op på dine løfter, bør du hellere være ærlig og sige fra til at starte med. Husk dette på jobbet i dag.

Vædder21/3 - 20/4

Gennem glædesfulde øjeblikke med andre, blomstrer dit psykiske og mentale helbred hurtigt. Lyt til din krop for den kan volde dig problemer senere, hvis du ikke tager den seriøst. Undgå at brug penge på ting, du ikke behøver. Din partners helbred kan påvirke jer begge psykisk - og her bliver du nødt til at bære fanen i dag, for din partners humør vil være ekstrem forudsigeligt. På jobbet kan det komme til sammenstød dine kolleger imellem - hold dig udenfor deres indbyrdes stridigheder. Omgiv dig selv med personer, der har bevist deres værd inden for kreative fag og drøft nye fremtids-trends med dem. Du vil have let ved at finde en god idé til et nyt forretningskoncept i dag.