Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 3/12Saturday

Fisk19/2 - 20/3

Forsøg at holde dit sind rent og klart i dag. Der kan opstå en del forvirring over dagen. Hold et godt fprhold til din partner ved ikke at bruge for mange penge på unødvendige ting og sager. I dag vil alle dine personlige forhold til venner, familie og din elskede være meget følsomme og lette at påvirke. Du bør derfor have følehornene ude og hele tiden tænke over hvad, du siger og gør. Bliv færdig med dine opgaver på jobbet til tiden.

Vandmand21/1 - 18/2

Du kan føle dig ekstra irriteret over, at uventede ting og sager, kan ramme dig økonomisk i dag. Hold øje med din vægt og sørg for at spis fornuftigt. Hvis du krydser veje med folk,. der prøver at jante dig i gulvet eller bare er ekstra kritiske over for dig som person eller dit arbejde, vil du være i fare for at eksplodere. Tænk grundigt over hvem, du omgås i dag. Misforståelser mellem dig og din partner kan slå skår i jeres forholds vase. Tag aldrig kærligheden mellem jeg for givet - kærligheden mellem jer er unik og hvis den først går til grunde, bliver det næsten umuligt at finde den igen. Du vil være et skridt foran de fleste i dag - brug dette til din fordel.

Stenbuk22/12 - 20/1

Hvis du ikke holder kontrol med din opførsel i dag, kan den komme til at skade en del af dine forhold til andre mennesker. Hold dit sind åbent og kast alle fordomme bort.I dag bør du ikke investere penge eller træffe andre former for økonomiske beslutninger. Hold iøvrigt alle personlige data for dig selv, da der er chance for, at folk vil bruge dine data til noget mindre godt. Dine følelser kan let komme i ubalance. Brug din visdom og tålmodighed til at sameksistere med dine kolleger. Hold dine følelser for dig selv i dag.

Skytte23/11 - 21/12

Brug dagen på at få så meget hvile som muligt. Der har været travlt de sidste par dage, så det ville være en god idé at tage den med ro nu. Brug tid på underholdning og måske får du tid til at sove ekstra hen ad eftermiddagen. Forsøg at være god mod børn og gør dig bedste for ikke at reagere for negativt, hvis de går dig på nerverne. Romantik kommer til at fylde meget i aften, så brug tiden med ham eller hende du elsker.

Skorpion24/10 - 22/11

Dit temperament kan komme i kog på grund af andres fejl på jobbet. Tag det med et gran salt og anerkend, at ikke kun andre kan lave fejl. Du kan med ro investere, hvis du har sat dig godt nok ind i tingene. Dine valg synes at give et godt afkast og arbejdsmæssigt vil du have succes. Hvis du står overfor at skulle rejse med din familie, kan rejsen i dag blive udsat på grund af dårligt helbred. Din partner vil stå ved din side og støtte dig i dine beslutninger i dag.

Vægt24/9 - 23/10

Du kan være i syv sind omkring hvorvidt eller ej, du skal følge op på romantiske signaler på kontoret. På den ene side kan det være at du og vedkommende kan få et skønt forhold til hinanden - og på den anden side kan det volde jeg begge problemer at give det et forsøg. Måske din arbejdsplads også har regler herfor. Uanset hvad du gør, bør du gå lige til grænsen for at bestemme, om der er nok potentiale til et længerevarende forhold.

Jomfru24/8 - 23/9

Dine positive tanker vil bringe belønning med sig. Du står til at have succes i dag.  Dog vil din økonomi ikke være særlig opmuntrende. Nyd aftenen i familiens selskab og spis en dejlig middag sammen. På arbejdspladsen vil du være yderst effektiv og dine projekter vil lykkes. Tag et skridt ad gangen og se til at løse ender bliver bundet sammen, før du går igang med nye ting.

Løve23/7 - 23/8

Kast din bekymring fra dig og søg efter at leve frit og sæt pris på de ting i livet, du normalt ikke bemærker. Din økonomi er stabil - intet at melde her. På hjemmefronten finder du et sundt og positivt miljø, der giver dig ekstra motivation til morgendagen. Nu er der ikke længe til, du skal ses med din gamle ven. Du glæder dig bare ved tanken. Hvis du har begået en fejl på dit arbejde, bør du undskylde til vedkommende, det er gået ud over og finde ud af hvordan, du kan rette op på problemet. Hvis du står overfor rejse eller udflugt, kan samme blive langsommelig og trættende, men hvis du holder ud, er der guld for enden af regnbuen.

Krebs22/6 - 22/7

Dagen byder på en del frustration, som udløses af beslutninger, du har truffet i fortiden - der desværre var forkerte. Du kan føle dig som en strandet hval, der ikke kan finde tilbage igen. Du får brug for andres hjælp herved. Der vil være ting, der lader vente på sig på grund af en snublende økonomi. Kontroller dit forbrug og køb ikke gaver til din partner, da han eller hun vil bebrejde dig for at bruge penge, I ikke har. Der er ikke megen kærlighed at finde i kortene.

Tvilling22/5 - 21/6

Hav fokus på dit helbred og blive ikke fristet til at gå ud med dine kolleger efter arbejde. Dagen bliver mere eller mindre kedelig, da dine venner vil forårsage problemer og være umedgørlige. Se frem til nye venskaber og måske endda et nyt forhold. Der kan være en tæt på dig, der søger at udstille dig som en person, der tager fejl omkring noget, du har en stærk holdning til. Forsøg ikke at ændre dit udseende eller tøjstil, da du formentlig ikke vil have succes med det i dag.

Tyr21/4 - 21/5

I dag kan stress relaterede problemer ikke udelukkes. Træf ikke for hurtige afgørelser - specielt hvis du står overfor økonomiske beslutninger. Brug dagen på at give din krop hvile og forkæl dig selv. Tag ud og foretag noget, der gør dig glad. Forsøg ikke at få andre til at gøre noget, du ikke selv ville have gjort. Det samme er gældende i dit kærlighedsliv. Brug tid på at hjælpe andre, men involver ikke dig selv i sager, der ikke vedkommer dig.

Vædder21/3 - 20/4

I dag er en god dag at stoppe med at ryge cigaretter.Husk på, det er aldrig for sent at stoppe. Håndter alle former for økonomi meget forsigtigt. Hold dit budget nede og lad ikke venner eller familie håndtere dine penge. Uenighed kan volde problemer mellem dig og dine venner. Vær sikker på at dine idéer holder vand, før du præsenterer dem for andre. Kærligheden er ikke mulig at tyde i dag.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen