Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 1/7fredag

Fisk19/2 - 20/3

Din hurtige behandlingsmåde og kvikke løsningsmodel vil tage hand om en række problemer, der har været i vente længe. Afgørende beslutning i investeringsøjemed bør udskydes. Du kan opleve en mindre god kemi mellem dig og din partner på grund af små økonomiske udfordringer eller ting, der skal ordnes i hjemmet. Ligeledes vil dit forhold kunne blive ramt af problemer i din egen familie. Du er god til at kommunikere i dag, så brug dette redskab til at komme igennem dagen bedst muligt.

Vandmand21/1 - 18/2

Uønskede tanker hjemsøger dit sind. Det siges, at et tomt sind er djævelens legeplads, så aktiver dig selv fysisk. Du vil i dag komme på nye idéer, der med lethed kan gavne din økonomiske situation. At have med børn at gøre, kan virke mere belastende på dig, end hvad godt er. Lyt til dine kolleger på jobbet, da de vil have værdifulde meninger - vær ikke for stolt til at lytte efter. Hvis du hører rygter, der vedkommer dig eller dit privatliv, bør du tjekke op på validiteten af disse før, du handler ud fra dem.

Stenbuk22/12 - 20/1

Idag har potentiale til at blive en rigtig træls dag. En af de dage, der bare skal overståes. På din arbejdsplads vil der være spændinger, der kan gøre dig ilde tilpas. Folk vil måske spørge dig om lån eller andet ift. din privat økonomi - giv ikke efter. Dem, der står dig tættest, vil skabe problemer for dig. Romantisk set bliver dagen som en ørken uden vand - tør og uden potentiale. Vær på vagt over for en ukendt person, der bare vil sige dig imod. Idag bør du gemme dig i kulissen og lære af andres fejl.

Skytte23/11 - 21/12

Du vil være fyldt med energi idag. Lad være med at bruge penge på at imponere andre. Har du planer om at rejse, kan samme blive udsat på baggrund af dårligt helbred i en, der står dig nær. Søg efter at tilbringe tid med den du elsker, for uden ham eller hende vil det hele virke tomt - men tving ikke din partner til at tilbringe tid med dig. Din partner har idag kontrollen. Idag kan gå hen og blive en sjov og opløftende dag, hvor det meste går som det skal.

Skorpion24/10 - 22/11

Dagligdagens stress og travlhed på jobbet kan fore til mild sygdom. Sørg for at tage den med ro og brug venner og familie hertil. Penge kan komme fra forskellige tiltag. I dag vil være god at tilbringe med din familie og dem, du holder mest af. Desuden er der gode chancer for at blive smask forelsket. Et barns eller en ældres helbredsmæssige udfordringer kan give ringe i vandet og påvirke dit forhold negativt. Hvis du lægger kræfter i at forbedre dig selv og dit udseende, vil du blive mere end tilfreds med resultatet.

Vægt24/9 - 23/10

Ligesom man siger, at børn (og folk der generelt ikke kan svømme) ikke bør gå længere ud end til navlen, bør du virkelig ikke gå længere ud end du kan bunde i dag. Du har brug for hvile - og hvis du ikke lytter til din krop, kan det have alvorlige konsekvenser for dit helbred. Investeringstiltag i ejendomme vil give et flot afkast på længere sigt. Kortene mellem dig og din partner ser mere forræderiske ud end nogensinde - så vær på vagt, del ikke dine personlige data med ham eller hende. Romantisk står kortene flot, men hvis du begiver dig på eventyr, kan det have en trættende vikning på dig. Der er chance for bøvl på din arbejdsplads. Rejseplaner og andre aftaler kan blive aflyst eller ændret uden varsel.

Jomfru24/8 - 23/9

Tag dig tid til at flygte fra kontoret og arbejdet. Selv 5 - 10 minutter væk fra det hele vil gøre underværker. Perfekt dag at købe bolig eller investere i boligmarkedet på anden vis. En, du bor sammen med, vil kunne blive let frustreret over din utidige adfærd og manglende struktur i dagligdagen. Fortidens glæde vil fylde dit sind, selvom din partners helbred kan give anledning til bekymring. I dag kan du opleve en del modgang, så tag dagen i strakt arm.

Løve23/7 - 23/8

Du vil komme dig efter en længere sygdom. Undgå egoistiske personer, da de kan give nogle spændinger, som er unødvendige, og kun vil gøre problemer værre. Grav dybt under overfladen, når det kommer til investeringsordninger. Gennemgå eventuelle investeringer med en ekspert før, så du ikke brænder fingrene. Nyheden om et nyt familiemedlem kan være på trapperne - husk at fejre gode nyheder. En ensidig forelskelse kan skabe ulykke. Hold øre og øjne åbne, når du er omkring vigtige personer, da du vil kunne få nogle gode råd.

Krebs22/6 - 22/7

Din store mængde selvtillid og din flid på jobbet vil give dig rigt med tid til at slappe af i dag. Søg råd før enhver investering foretages. Brug din ekstra energi på at orkestrere et socialt sammentræf med dine venner - de vil alle sætte stor pris på det. Du er populær og har i dag en helt unik tiltrækningskraft på det modsatte køn. Husk på at dette kun gælder for dig, så vær ikke mistroisk overfor din partner, da han eller hun givet vis ikke er i samme situation. Du vil blive komplimenteret af folk omkring dig. Super god dag at rejse på.

Tvilling22/5 - 21/6

Hvis det er muligt, så tag tidligt fri fra arbejde og kom ud og lav noget, du holder af. Der kan være høj bølgegang på kontoret, så tænk over dine ord, før du siger dem. Langtidssigtet investering vil være at anbefale i dag. Ændringer i hjemmet falder i god jord hos din familie. Vær blid i dit udtryk, når du er sammen med din partner. Kærligheden vil blomstre mellem jer, når bare du viser forståelse og tålmodighed. Hvis du skal rejse i dag, vil det være det hele værd.

Tyr21/4 - 21/5

Din vens' arrogante og bedrevidende attitude vil virke fornærmende på dig. Hæng dig ikke i det - søg hellere væk fra vedkommende og hold fokus på de positive elementer i dagen - hvilke der vil være nok af. Ejendomshandel vil være berigende i dag. Ligeledes gælder det for alle, der besidder et job med handel som nøgleopgave - specielt selvstændige. Din og din partners forbedrede forståelse for hinanden giver en rar og kærlig følelse i hjemmet. Husk at fortælle din partner at - og ikke mindst hvorfor - du elsker vedkommende. Dagen er god til at lære nye ting, så hvis du skal deltage ved messer, forelæsninger, kurser mv., kan du forvente et fornuftigt afkast af viden.

Vædder21/3 - 20/4

Lad din partner have hans eller hendes privatliv i fred og styr din jalousi. Pas på ikke at bruge for mange penge på andre. Du kan næsten forudsige hvad, folk omkring dig vil sige. Tilbring tid med dem, du elsker for at genvinde energi. I dag må du ikke være for utålmodig med din partner. Det kan let springe i luften derhjemme. Din partners helbred kan forårsage bekymring. I dag skal du bruge dagen på at lytte til andre.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen