Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk
17/10
tirsdag

Vandmand21/1 - 18/2

Du skal have større fokus på dit helbred - du må ikke ignorere din krop. Økonomien ser god ud og du kan modtage uforventede betalinger eller være heldig i spil. Du får en rolig og hyggelig dag med din familie. Lad ikke andre folks problemer blive dine i dag. Det er ikke den rigtige dag for dig at bære andres byrder. Hvis du arbejder som designer eller er kreativ i din faglige udforldelser, vil du have et kæmpe stort potentiale - udnyt det maksimalt. Sæt pris på din partner og husk på, at det ikke er alle, der har et forhold eller ægteskab - uanset hvilke udfordringer dette måtte medbringe.

Stenbuk22/12 - 20/1

Din partners loyalitet og modige sjæl giver dig en pragtfuld dag. Dette synes til at blive en af de bedste, I vil have sammen i lang tid. Al investering vil i dag have en positiv effekt på dit økonomiske fremsyn. I dag kan der være kommet et nyt familiemedlem til verden - eller bortrejst familie kan begynde at røre på sig i det fjerne. Kom hinanden ved, hvis det kan lade sig gøre. Pas på din direkte adfærd, da det kan gå udover et venskab. Der kan ske en del konfrontationer på jobbet, men hvis du bare accepterer situationens tilstand, går de i sig selv igen. Hvis du går folk på klingen, vil det kunne gå udover dit forhold senere.

Skytte23/11 - 21/12

Slip af med stress ved at bruge tid sammen med børnene. Husk på at et barns uskyld og nysgerrighed kan virke mere heaqlende end noget andet, der kan købes på et apotek. Deres ungdommelighed og positive livssyn kan let smitte af og goive dig det boost, du skal bruge til at tage dagen med et smil. Brug ikke penge på kosmetik og underholdning. Din partner er ekstra omsorgsfuld i dag, hvilket falder i god jord. Kortene tegner et billede af nogle gode dage i komme - så forvent mere end du allerede gør i den nærmeste fremtid. I dag kan nogle af dine kolleger kritisere dig. Ikke på grund af noget, du har gjort - snarere fordi du ikke er den nemmeste at løbe om kap med. Lyt dog til andres råd og brug informationen, som du hensigtsmæssigt ønsker.

Skorpion24/10 - 22/11

Vær ikke så trist. Tristhed begrænser dig og lader ikke glæden slippe ind i dit hjerte. Brug ikke flere penge end du har budgetteret med. Du vil opleve, at en person, der står dig meget nær, vil være i et ekstrem uforudsigeligt humør i dag. Kærligheden har ikke meget at byde på i dag. Vær skarp på jobbet, da det vil kunne have positive konsekvenser. Hold iøvrigt øjne og ører åbne på jobbet, da der vil kunne opstå en del bøvl mellem dine kolleger og måske dig.

Vægt24/9 - 23/10

Hvis du opfører dig uhøfligt, kommer det til at ramme dig lige i rumpetten. Tildel alle dine kommentarer takt og tone og vær opmærksom på hvem, du tiltaler. Husk på, at en venlig, diplomatisk og høflig fremtoning altid giver dig mulighed for at læse andre, før de læser dig. Herved kan du med lethed navigere rundt om folk, så du undgår at fornærme eller skuffe dem. Dette kan du bruge til din fordel hver gang, du møder nye mennesker. Forhold dig kritisk til alle investeringsforslag i dag. Et familiemedlem kan få brug for lægehjælp. I dag er en perfekt dag at skifte job. Dog vil dagen være propfyldt med uenighed generelt, så det tegner ikke særlig positivt. Ej heller ser det positivt ud med dit forhold, da uenighed og uro her vil herske. Dårlig dag at rejse på, men hvis du begiver dig ud alligevel, må du forvente en hektisk og stresset tur.

Jomfru24/8 - 23/9

Dit job fylder mere og det kan du mærke i dag. Brug din energi på at få arbejdet gjort færdigt ordentligt, men gem lidt energi til din familie, der forventer at du bruger tid sammen med dem senere i dag. Misforståelser kan gøre dagen trist og kedelig. Undgå ligegyldig snak. I dag skal gennemføres med mindst uheldige episoder, men disse lurer lige om hjørnet hver gang, du er i dialog. Tænk dig derfor godt om, før du skal i tale. Undgå at udtrykke dig følelsesmæssigt til din partner, da det samme gør sig gældende her. Udflugter i naturen vil være til gavn og hjælpe med at få dine tanker på rette spor igen.

Løve23/7 - 23/8

I dag vil du være mere eller mindre drænet for kræfter. Tag ikke for meget ansvar på dine skuldre - sørg for at du kan afslutte hvad, du giver dig i kast med. Brug ikke for mange penge på luksuriøse ting og sager til dig selv. Dine familiemedlemmer vil stille store krav til dig i dag. Din kærlighed til din partner vil inspirere ham eller hende til at se dig fra et nyt perspektiv. Brug dagen på kreative ting - måske en hobby eller en aktivitet med børnene.

Krebs22/6 - 22/7

Bevar din forstand og fokuser på dit helbred. Husk på, at alt godt og ondt kun kan tillægges værdi gennem dit sind. Investeringer bør foretages med et langsigtet mål. I dag bør du hverken låne penge eller låne penge ud til andre. Tilbring så lidt tid på kontoret, da det ellers vil kunne gå udover dit forhold. Mindre uenigheder kan blive blæst op til større skænderier, hvis du ikke lytter til din partners behov. Bøvl i familien kan ligeldes påvirke dit forhold i dag. Din hurtige håndtering af problemer på jobbet vil bringe dig anerkendelse fra dine kolleger. Sikker dag at rejse på.

Tvilling22/5 - 21/6

Din høje selvtillid udgør et perfekt redskab til at komme igennem dagen på bedst mulig vis. Der vil være fart over feltet, men du vil ikke have problemer med at restituere din energi bagefter. Langsigtede investeringer skal du reagere positivt på. Kærlighed kan påvirke dit arbejde negativt, men det er ikke klart om det er de positive elementer i din kærlighed - eller de negative der ligger som årsag hertil. Du kan opleve kærlighedens smerte hele dagen - eller du kan have den mest vidunderlige tid med din partner. Det kan gå begge veje. Hvis du tager ud, vil der ikke umiddelbart komme noget ud af det - men du vil være i stand til at skabe et fundament, der kan bygges videre på senere.

Tyr21/4 - 21/5

Utilpashed er at forvente i dag. Denne kan få dig i mental ubalance, så isoler og bearbejd denne utilpashed lige så snart, du har identificeret den. Økonomiske problemer kan sænke en skygge over din evne til at tænke konstruktivt. Tag dig godt af dine forældre i dag, da det vil kunne have en negativ effekt på deres helbred, hvis du ikke gør det. Hvis du får bugt med førstnævnte, vil du kunne udrette store kreative ting i dag. Uafsluttede planer og projekter synes at være ved at nå i mål. Hvis du skal køre bil, skal du ingen chancer tage i dag.

Vædder21/3 - 20/4

Fra et helbredsmæssigt synspunkt ser dagen rigtig god ud. Dit humør er højt og det bliver svært for andre omkring dig at tage smilet fra dig. Du er i dag sikker på økonomisk vinding. Brug det sidste af dagen sammen med din familie, da de vil spille en vigtig rolle ved din restituering af kræfterne til morgendagen. Hvis du og din partner har haft uenigheder eller skænderier, er det en perfekt dag at løse dem på eller nå til forsoning. Hvis du kan opnå dette, vil du have en decideret pragtfuld aften med ham eller hende du elsker. Planeterne står godt og der vil være masser af årsag til at glædes.

Skytte23/11 - 21/12

Der er god sandsynlighed for, at sport vil være nøglen til at have en god dag. Ingen bedre følelse findes end den, hvor man føler sin krops velvære efter fysisk aktivitet. Du er blevet sundere, i bedre form, stærkere og mere forsvarsdygtig overfor alskens sygdomme, der kan lure lige rundt om hjørnet. Rådfør dig grundigt før du investerer penge i dag. Det kan være svært for din partner og dig at sameksistere i hjemmet på grund af rod eller andre manglende/udsatte hjemlige pligter. Dagen synes at blive romantisk ladet - men et pludseligt skift herved kan gøre dig i dårligt humør. I dag kan folk finde på at mislede dig for egen vindings skyld. Pas på dig selv og dine ejendele, hvis du skal ud at rejse.