Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 25/10tirsdag

Fisk19/2 - 20/3

Utilpashed er at forvente i dag. Denne kan få dig i mental ubalance, så isoler og bearbejd denne utilpashed lige så snart, du har identificeret den. Økonomiske problemer kan sænke en skygge over din evne til at tænke konstruktivt. Tag dig godt af dine forældre i dag, da det vil kunne have en negativ effekt på deres helbred, hvis du ikke gør det. Hvis du får bugt med førstnævnte, vil du kunne udrette store kreative ting i dag. Uafsluttede planer og projekter synes at være ved at nå i mål. Hvis du skal køre bil, skal du ingen chancer tage i dag.

Vandmand21/1 - 18/2

Forestil dig smukke og dejlige billeder i dit sind, som kan løfte dit humør. Undgå overforbrug og tvivlsomme finansielle ordninger. Dit forhold til din kæreste kan komme til at lide i dag over en misforståelse. Du er nødt til at huske på, at kærlighed er en meget vigtig faktor, som du ikke må tage for givet. Forvirring i familien kan påvirke dit ægteskab.

Stenbuk22/12 - 20/1

Dit helbred er fint idag - men du kan blive stresset og irritable, hvis du har planlagt at være på farten. Super dag at investere på - kast dig ud i det. Dine børn vil være flittige i hjemmet. Den du elsker vil ikke være helt let at omgås og der kan opstå spændinger i forholdet. Idag er en god dag at træffe store beslutninger på, hvilket passer fint med, at dagen vil blive meget udfordringsrig.

Skytte23/11 - 21/12

Kreative hobbyer vil bringe den nødvendige afslapning. Brug hvad du allerede har, før du farer ud og køber mere. Skænderier vil være meget frustrerende, sørg for at undskylde, hvis du har opført dig ubehageligt over for din partner. Tiden brugt sammen med din partner vil være særlig dejlig i dag, og hvert sekund i hinandens samvær vil bringe jer tættere. Dine kommunikationsteknikker og arbejdsfærdigheder vil være imponerende.

Skorpion24/10 - 22/11

Lad din partner være i fred i dag. Hvis ikke, kan det føre til en masse frustration i ham eller hende - og frustration avler gerne selvforstærkelse gennem andre - og her tager den onde spiral form. Vær sikker før du investerer penge. Der kan opstå spændinger mellem dig og din familie. Virk ikke hoverende i romantiske henseender, da gnisten kan forsvinde lige så hurtigt, som den opstod. Der kan forekomme mindre diskussioner mellem dig og din partner, men vær på vagt, da disse kan lægge fundamentet for et alt-ødelæggende element i jeres ægteskab. I dag bør du ikke stole på andre end dig selv. Hold dine personlige data tæt på kroppen.

Vægt24/9 - 23/10

Put din energi i selvforbedringsprojekter, som vil forbedre dig. Lav ikke forhastede investeringer - Tab er sikkert, hvis du ikke ser på investeringer fra alle mulige vinkler. Du vil finde det svært at behage dine forældre. Prøv i stedet at se tingene fra deres perspektiv for at få de positive resultater. De fortjener al din opmærksomhed, kærlighed og tid. Din uberegnelige adfærd vil medføre uoverensstemmelser med din partner. Du kan komme til at tvivle på oprigtigheden af din ægtefælle, hvilket kan medføre problemer i de kommende dag. Perfekt dag for sociale såvel som religiøse funktioner.

Jomfru24/8 - 23/9

Dagen bringer godt helbred med sig. Din selvtillid er i top og dit humør er smittende godt. Der kan komme ekstra indtægter fra de mest uventede kilder. Hold dog fast på dem, da penge vil have let ved at sive ud mellem fingrene på dig i dag. Dit job kan have en negativ effekt på dit forhold. Hvis du ikke allerede har sådan et, kan du let forelske dig i en ny. Lad ikke dine dagdrømme forvirre dig - vær målrettet og konsekvent på jobbet. Kreativitet og entusiasme vil være dagens drivende kræfter.

Løve23/7 - 23/8

Efter lang tids stress og bøvl med tilværelsen vil du endelig finde ro. I dag kan blive et episk øjeblik i din tilværelse, for i dag er et godt tidspunkt at skifte retning i livet og foretage nogle kæmpe store ændringer. Økonomien ser fornuftig ud, men du vil se en stigning i dit forbrug inden længe. Der kan være en del arbejde i hjemmet, der skal ordnes - men du kan også få tid til at være sammen med dine venner. Hjælp en ven med at opleve kærligheden. Hvis en person modarbejder dig, så lad det ikke komme som en overraskelse. Tænk praktisk og målrettet.

Krebs22/6 - 22/7

Sammensæt en afbalanceret kostplan for at forbedre din fysik. I dag er du ude efter guldmedaljen, så brug den sammen med vennerne og planlæg noget underholdende sammen. Demonstrer dine evner overfor de rette personer. Det vil kunne gavne dit omdømme. Uendelig kærlighed fra din partner vil binde jer tættere sammen end før. Det vil blive dyrt at rejse - men pengene værd.

Tvilling22/5 - 21/6

Af en eller anden grund kan du i dag have svært ved at finde dig til rette iblandt andre. Udgifterne stiger - men det samme gør din indtjening. Stil ikke på fremmede i dag. Brug dagen på at udtænke nye idéer og del dem med andre kreative. Hvis der gennem den seneste tid har været bøvl mellem dig og familien, kan det i dag komme til at gå ud over dit forhold. Bliv væk fra folk, der ikke er særlig glade for dig. Overordnet ikke en specielt god dag.

Tyr21/4 - 21/5

Hvis du har svært ved at følge med i dag, skal du lytte til din krop. Du kan være i fare for at få stress, hvilket er og skal betragtes som en ægte sygdom, selvom lidelsen bruges i flæng. Din økonomi ser bedre ud hen ad dagen og i dag vil du have let ved at imponere folk omkring dig. Hvis du er mistænksom overfor din partner, kan det lede til at større skænderi. Nye oplevelser, seminarer og messer kan bidrage med noget helt stort i dag.

Vædder21/3 - 20/4

Du vil højst sandsynligt modtage gode nyheder i dag. Hvis du går med overvejelser om at investere, bør du søge råd forinden. Hidtil hemmeligholdt info omkring din familie, kan overraske dig både positivt og negativt i dag. Du vil være yderst følsom overfor din partner - så forsøg at holde dig selv i kort snor, når I taler sammen. Der kan være en svær mangle på tillid mellem jer, men læg ikke for meget i det. Der er formentlig intet i vejen. Hold tungen lige i munden, når du skal træffe beslutninger i dag.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen