Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 25/2Saturday

Fisk19/2 - 20/3

I dag bliver vidunderlig. Føl dig fri til at bruge tid på alt det, der glæder dig. Frigør dit sind for alle økonomiske eller investeringsmæssige overvejelser og bare nyd nuet. Der er chance for, at et barn i din familie vil have brug for hjælp. Du vil se det, hvis det bliver tilfældet. Du har held med at hjælpe andre i deres søgen efter kærlighed. Dagen vil gøre dig i stand til at lære eller finde på nye ting uden problemer. En pragtfuld dag, hvor du også ser ud til at være bedre stillet økonomisk.

Vandmand21/1 - 18/2

I dag skal du have fokus på dit helbred. Spis fornuftigt og gerne så meget grønt, din mave kan rumme. Husk på, at du bliver hvad du spiser! Hold igen med at rette kritik mod andre, da det kan antænde en negativ spiral af energi, der vil være svær for dig at stoppe igen. Undgå at investere i dag - med mindre der er tale om valuta eller ædelmetaller. Du vil have let ved at blive misforstået, så var din tunge socialt. Ikke den bedste dag for dig, men heller ikke svær at nå igennem.

Stenbuk22/12 - 20/1

Lad ikke frygt farve dit humør sort. Frygt er intet andet end en forestilling i dit sind. Dit sind er så stærkt, at det kan skrue på de ventiler, der skabte frygten til at starte med - hvis du bare vil lade det. Hold dig fra at placere penge i ahtier eller andre former for aktiver. Brug dagen på at tage ud i naturen med din partner. Udover at glæde ham eller hende samt dig selv, vil det vaske problemer og mine misforståelser væk mellem jer. Køb blomster, køb blomster, en rose så rød. Brug dagen på at fokusere på de gode ting i dit liv og på at nå til forsoning med din partner. God idé at rejse, men det bliver dyrt i sidste ende.

Skytte23/11 - 21/12

Til trods for en travl kalender, vil dit helbred se fint ud. Investeringer i eller om din bolig vil være rentable. Søg efter en bedre balance i din dagligdag mellem job og privaten. Dine nøærmeste ville sætte pris på at lære begge personligheder at kende og opnå accept ved begge. Før ikke andre bag lyset og hav ikke hemmeligheder, der intet godt formål tjener. En ældre i din omgangskreds vil lære dig en lektie i livet. Hvis du skal køre i bus eller i tog, kan du med fordel deltage i samtale med en fremmed, da det vil motivere dig til at få det bedste ud af dagen.

Skorpion24/10 - 22/11

Dit job kan tage en stor bid af dig i dag. Du vil med sikkerhed være træt, når du kommer hjem senere. Du er god med folk i dag og forstår deres behov - men pas på med at tale dem for meget efter munden. Det kan nemlig have negative økonomiske konsekvenser for dig, hvis du gør. Ansvar over for din familie bygger op omkring ørerne på dig, og du vil have svært ved at overskue det hele. Din kæreste eller partner vil have svært ved at acceptere dig, men til trods for dette støtter han eller hun dig stadig 110 pct. Pas på hvem, du har med at gøre i dag. Der kan være brodne kar derude, som vil bruge dig som trædesten.

Vægt24/9 - 23/10

I dag kan du blive religiøst inspireret og motiveret til at besøge kirker eller templer. Strit ikke imod, da der intet er at tabe ved det. Investeringsforslag fra folk, du ikke umiddelbart stoler på, bør ignoreres fuldstændig. Dagen byder desværre på en hel del modgang - selv din familie vil være utilfreds med dig, uanset hvad du gør for at behage dem. Dit job vil derimod være lettere at have med at gøre. Her vil dine kolleger hjælpe dig videre, hvis du er gået i stå. Din partner og du vil gå igennem en række uenigheder, der kan være svære for jer begge at lægge bag jer.

Jomfru24/8 - 23/9

Forhold dig rolig i dag. Der spekuleres på livet løs, så investeringer kan gå begge veje. Familie og venner kan finde på at kigge fordi til en hyggelig aften sammen. Handlende og forretningsfolk i samme industri kan i dag nyde godt af stigende efterspørgsel. Perfekt dag at deltage ved kurses og seminarer. I dag er en god dag at søsætte nye idéer og tiltag til eksisterende forretning. Tag dig ikke af din partner, hvis han eller hun er lettere febrilsk. Det vil gå over i løbet af dagen. Pas på med at tage andres ord for gode varer - de kan ville dig ondt.

Løve23/7 - 23/8

Undgå at overspise og hold øje med din vægt. Din dag lysner op af uventet indkomst. Gennem venner vil du skabe vigtige kontakter med nye mennesker. I løbet af dagen bliver du konfronteret med virkeligheden, hvilket får dig til at se bort fra kærlighed. Mistro og mangel på tillid kan føre til et stort skænderi med din partner. Sørg for at have alle facts i orden - fremfor at reagere på en mavefornemmelse. I dag vil det være let at misforstå signaler mellem dig og andre. Frivilligt arbejde vil både gavne den, du hjælper men også dig selv.

Krebs22/6 - 22/7

Dit helbred ser skønt ud, men det vil tage alvorlig skade, hvis du vælger at rejse eller aktivere dig selv mere end højst nødvendigt. For dig bliver det en god dag at investere. I løbet af dagen vil dine børn være hjælpsomme og I kan få ordnet en del i hjemmet sammen. Husk at give din partner opmærksomhed. Hvis ikke, kan der blive en kold atmosfære i hjemmet. I dag kan du med god samvittighed tage nogle chancer, da du vil have held med de fleste ting, du foretager dig. Husk dog at undgå for meget stress, da det som nævnt vil påvirke dig dårligt helbredsmæssigt. Der kan være en del at se til, men tag en ting ad gangen.

Tvilling22/5 - 21/6

Tilbring tid med dine bedste venner. I dag bliver udfordrende økonomisk, men din indtægt ligner at dække dine udgifter. Din tålmodighed vil være begrænset, så vær opmærksom på ikke at dine udtryk ikke bliver for uvenlige - specielt senere på dagen. Kærlighed skal håndteres diskret og mildt. Dit forhold er i fare for at lide under for megen stress på dit job, så tag den med ro og hold fokus på de ting, der glæder dig i din hverdag. Overordnet set en ret god dag, der let kan dreje retning, hvis du ikke passer på.

Tyr21/4 - 21/5

Træf ikke forhastede beslutninger i dag, da det vil kunne give problemer. Tag den med ro og overvej dine valg, inden du træffer dem. Du kommer ikke til at tjene de forventede penge. I dag vil din tålmodighed være mindre end normalt, så pas på med at gå for hårdt til andre. Det er muligt, at du vil opleve en del spænding mellem dig og din partner, hvilke kan føre til et skår i vasen på længere sigt. Tag ikke ud at rejse - det kan blive hektisk og stressfyldt.

Vædder21/3 - 20/4

Hvis du undgår at bruge for mange kræfter på ting, der ikke har top-prioritet, vil dit helbred fortsat være fint og du vil opnå gode resultater. Dagen bliver økonomisk set flot, og du vil have mulighed for at forbedre din økonomiske tilstand gennem små jobs, investeringsafkast eller indkrævning af gæld. En person, som du bor sammen med, vil blive irriteret på dig. Du er bindeleddet i enhver gruppe af mennesker, der ønsker at arbejde sammen med et fælles mål. Uden dig, vil det hele falde sammen. Din partner og du vil have støj på linjen, når det gælder jeres kommunikation. Lad eventuelle diskussioner ligge, da fortsat dialog kun vil forværre tingenes tilstand. Rejs ikke og tag ikke på længere ture.