Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 24/6Saturday

Fisk19/2 - 20/3

Et glædeligt gensyn med en gammel ven puster liv i din tilværelse. Nyd dagen, men lev ikke kun for dagen i dag. Du bør gemme en del af din energi til de kommende dage, da de kan blive svære at komme igennem uden. Der kan komme en vigtig udvikling i dit personlige liv, der vil give anledning til glæde og sjov for både dig og alle andre omkring dig. Investeringer bør indstilles, da den kommende tid ikke er synlig. Du vil have held i spil og generelt med andre mennesker. Forretnings samarbejder vil være til stor gavn - men der kan opstå uenighed mellem de ansvarshavende parter. Dine planer kan ændre sig, når du mindst venter det.

Vandmand21/1 - 18/2

Du kan i dag blive irriteret på din familie på grund af deres høje forventninger til dig. Det vil ikke blive en indbringende dag, så sørg for at holde godt fast i din pung og brug ikke penge unødvendigt. En ældre persons helbred kan påvirke dig negativt. Der er bestemt amoriner i luften, men forvent ikke mere end et kortvarigt møde eller samvær. Du kan møde en del modstand på jobbet, men her er det vigtigt, at du tager den med ro og holder hovedet koldt. Din partner vil hjælpe dig i aften og hjælpe til med at få dit sind tilbage i balance. En person fra din fortid kan finde på at kontakte dig og gøre det til en dag, der er værd at huske.

Stenbuk22/12 - 20/1

Få godt styr på dine ambitioner og søg derefter at indfri dem I alle livets henseender. Hold dit temperament under kontrol ved at meditere eller dyrke anden foretrukken sport eller udendørs aktivitet. Sats ikke dine penge på nye investeringsforslag i dag, da du vil tabe rub og stub. Hav en positiv tilgang til din familie, der kan være lettere besværlig i dag. Romantiske træk vil intet afkast finde, så hold dit hjerte køligt og efterfølg dine følelser en anden dag. Om muligt bør du holde din arbejdsgang fri fra din chef og andre overordnede. I dag er svigefuld, så lyt ikke til andre og forvent sladder og rygter.

Skytte23/11 - 21/12

I dag skal du passe godt på, hvis du skal køre bil. Få taget hånd om alle dine hængepartier og køb kun essentielt ind til hjemmet, hvor der iøvrigt vil være en hel del at se til. Dette kan give anledning til en masse stress. Uenighed omkring vigtige emner kan forårsage, at dit forhold går i stykker. Din partner vil være krævende at have med at gøre. Alt i alt bliver det en knap så god dag, som vil teste dig på alle mulige måder.

Skorpion24/10 - 22/11

En eller anden kan gøre dig i rigtig dårligt humør i dag - men lad ikke vreden sejre. Din privatøkonomi skal håndteres med måde, da den står til at kunne gå udover de projekter, du har under afvikling for tiden. Du vil have godt af at tilbringe tid med familien. Hvis du har gået med overvejelser om at starte noget nyt op - virksomhed, byggeri eller noget helt tredje - er dagen perfekt til bare at trykke speederen i bund. Intet i livet kommer til den, der ligger og dangderer den - gå efter guldet og undervurder for Guds skyld ikke dig selv! Jalousi kan melde sig på banen, men lyt ikke efter i dag, da det vil handicappe dig i alle henseender. Tal med din partner og få be- eller afkræftet de mørke idéer.

Vægt24/9 - 23/10

Hvis du har eller har haft problemer med øjnene, bør du undgå for megen sol. Økonomien ser ganske god ud og forretningsrejser vil være yderst behændige. Din tætte familie kan gøre dig irritabel og jalous - men husk at alle problemer kan løses gennem dialog. Fortæl dem hvordan, du har det. Du har enorme chancer for at nå dine mål i dag - så bare klø på. Din partners helbred kan give anledning til en del bekymring. I dag skal du ikke lytte til dit hjerte, da du vil have et stort behov for velovervejede handlinger.

Jomfru24/8 - 23/9

Der er noget at feje i dag. Du bør dele denne glæde med dine venner. Uforudsete udgifter kan kaste en økonomisk skygge over dagen. I aften vil du nyde godt af familie og venners selskab, som vil gøre den ekstra hyggelig. Din professionelle tilgang til jobbet gør at du forbedrer din position på jobbet. Du har ekstra overskud i dag, når det kommer til dine kompetencer og du viser de andre den rigtige måde at gøre tingene på. I tilfælde af at der skulle opstår kontroverser på jobbet, bør du ikke tage andres ord ilde op. En god dag til forretningsrejser. Bær over med ham eller hende, du elsker og udvis tålmodighed.

Løve23/7 - 23/8

Utilpashed er at forvente i dag. Denne kan få dig i mental ubalance, så isoler og bearbejd denne utilpashed lige så snart, du har identificeret den. Økonomiske problemer kan sænke en skygge over din evne til at tænke konstruktivt. Tag dig godt af dine forældre i dag, da det vil kunne have en negativ effekt på deres helbred, hvis du ikke gør det. Hvis du får bugt med førstnævnte, vil du kunne udrette store kreative ting i dag. Uafsluttede planer og projekter synes at være ved at nå i mål. Hvis du skal køre bil, skal du ingen chancer tage i dag.

Krebs22/6 - 22/7

Der er tab og nederlag i kortene i dag. Pas på med at investere og lån ikke penge af andre. Dine venner vil blande sig mere end nødvendigt i dit privatliv. Du vil være tilbøjelig til at handle urimeligt mod dine venner og din partner. Din jalousi kan tage overhånd og efterlade situationen uhelbredelig til ingen nytte. I dag ser ikke god ud, så hold øjne og ører åbne, når du giver dig i kast med den. Alle dine planer kan ændre sig uden varsel.

Tvilling22/5 - 21/6

Plej dit sind og din krop, så godt du kan. Du har brug for det - og ikke mindst fortjent det. Pas dog på med at bruge for mange penge - find en mellemvej. Nye økonomiske tiltag bør undgås. Du vil skulle tage dig af din familie i dag. Sørg for at være der for dem, da det ellers vil have negative konsekvenser for både dig og dem. En kær ven vil gøre dagen lettere for dig at komme igennem. Vær ikke for åbenmundet omkring din eprojekter, da det vil kunne ødelægge potentialet helt. Brug hovedet før du bruger dit hjerte - dagen kan være forræderisk, når det kommer til kærlighed og romantik.

Tyr21/4 - 21/5

Du har af naturen fået tildelt en formidabel begavelse, der er så kompliceret, at den kan løbe om hjørner med dig. Giv ikke efter for mørke tanker, der intet godt bringer med sig. Forsøg ikke at imponere andre ved at bruge penge på dem. Indblanding i din partners private anliggender kan gøre ham eller hende meget vred på dig. Sørg for at få tilladelse før, du overskrider grænsen - for at undgå at få skæld ud. Sørg iøvrigt for at værdsætte din partner, da han eller hun ellers vil føle sig taget for givet. I dag vil dine venner værdsætte din loyalitet og din evne som samtalepartner. Arbejde, indkøb og andre aktiviteter vil holde dig beskæftiget det meste af dagen.

Vædder21/3 - 20/4

Hav focus på dit mentale helbred og prøv så vidt muligt på at fylde dit sind med positive elementer i dit liv. I dag vil du have let ved at give efter til de mørkere tanker, der kun vil bringe dig ind i en spiral af negative energi. Sæt pris på de ting du har og brug din energi på at glæde andre. Brug ikke for mange penge herved, men en gave til en, der holder af dig, vil være kærkommen og værd at mindes for vedkommende fremadrettet. Dine kreative evner kan du med et godt udfald bruge på at iscenesætte dig selv udtryksmæssigt - nyt tøj, ny frisure mv. Du og din partner vil være uadskillelige i dag. Vej dine ord før, du taler med vigtige personer på jobbet.