Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 29/9torsdag

Fisk19/2 - 20/3

Der er en chance for, at der bliver brug for sundheds-tjek eller hospitalsbesøg i dag. En bedre økonomi er næsten sikker. Tag en motiverende snak med dit barn og forklar, hvor vigtigt det er at få en ordentlig uddannelse. Forvent ikke en dedikeret indsats, men forbedring over tid. Det er en god dag at forære gaver til din partner og børn. Nyd dagen med din familie og gør dit bedst for at alle føler sig godt tilpas.

Vandmand21/1 - 18/2

I dag har du gode chancer for at smide en snue fra dig. Dit helbred bliver i hvert fald bedre end hvad, det har været på det seneste. Din økonomi ser på den anden side ikke særlig opmuntrende ud i dag. Dine venner vil støtte dig i løbet af dagen, men fortæl kun ting videre, der omhandler dig selv. Du kan have en trang til at løbe med sladder. Der kan være relativ høj bølgegang mellem din partner og dig. Gør dit bedste for ikke at lave et stort nummer ud af det. Dagen svirrer med rygter og sladder.

Stenbuk22/12 - 20/1

Sørg for at gå direkte hjem efter arbejde. Der vil være en hel del at se til derhjemme og det er ikke i dag, du bør skuffe din partner, da han eller hun vil tage det ekstra ilde op. Dine venner vil ikke være særlig venlige, hvilket skyldes en sag omkring penge. Hvis du overvejer investeringer, bør du søge råd inden, du laver en placering. På jobbet vil der være en person, der prøver at blive krediteret for et stykke arbejde, du har udført.

Skytte23/11 - 21/12

Få al den hvile du kan. Hvis der bliver tid til det, bør du meditere i løbet af dagen. Børn kan være svære at omgås i dag, men gør alligevel dit bedste for at gøre dem glade. De sidste af dine kræfter, bør du gemme til i aften, som formentlig tilbringes hjemme i selskab med din partner. Der er romantik at hente, så hvis du kan magte det, kan du lave aftenen ekstra speciel for jer begge.

Skorpion24/10 - 22/11

Idag skal du tage den med ro. Det har været en stresset periode for dig - så hold fokus på afslapning eller en hobby, der ikke kræver for megen energi. Pas på med at bruge for mange penge. Nogle personer vil love dig mere end hvad, de kan holde. Du bør ikke spilde din tid på at lytte til dem. Chancen for at miste et venskab er høj idag. Der kan let opstå problemer mellem dig og dine kolleger. Du bør ikke lytte til sladder og rygter.

Vægt24/9 - 23/10

Lad din partner have plads til sig selv. Du kan let komme til at virke for anmasende eller belastende for ham eller hende i dag. Alle investeringer bør udskydes til en bedre dag. Din familie vil have brug for at tale med dig. Ring til dem eller afvent et opkald fra dem. På hjemmefronten ser alt godt ud og hvis du har givet din partner tid og rum til at finde sig til rette, kan du forvente en strålende aften i vedkommendes selskab. Hvis ikke, bør du lægge andre planer.

Jomfru24/8 - 23/9

Dit humør vil være højt og der vil være god grund til at glæde sig. Det kommer til at gå bedre end normalt økonomisk set. Brug tid med din familie og alle dem, der er tæt på dig. Hvis din partner har været tung at danse med for nylig, ser det ud til, at vedkommende bliver mere medgørlig. På jobbet vil du modtage anerkendelse og ros fra dine kolleger. Glimrende dag at være social - alle vil være i harmoni, hvis bare du også er i blandt dem.

Løve23/7 - 23/8

Din modstandsdygtighed overfor frygt for egne mangler vil være stærk i dag. Fortsæt dagen med store forventninger til egne evner og vis folk omkring dig hvordan, det skal gøres. Du vil have let ved at se igennem folks krav og forventninger til dig. Hvis der er penge til det, kan du sætte penge i investeringer, der giver mening på længere sigt. Hvis folk ikke er lige så hurtige i vendingen som dig, skal du bære over med dem. Ikke alle andre vil være ligeså frygtindgydende effektive i dag. Plej dit forhold på enhver tænkelig måde, for du vil have succes med dine idéer ift. din kærlighed. Pragtfuld dag hvor der vil være plads til underholdning og afslapning senere.

Krebs22/6 - 22/7

I dag vil du kunne høste frugterne fra tidligere arbejde. Du vil være tilfreds med dig selv og din umiddelbare situation. Dine udgifter forholder sig stabilt, så hvis du ønsker, kan du tage ud at shoppe senere. Du er svær at hamle op med i dag på jobbet - og folk vil beundre din charme og din måde at sætte ting i værk. Du er ikke fejlfri og du skal derfor forvente, at lave minimum en brøler i dag. Ingen er perfekt. Din partner vil være der for dig og støtte dig i alt, du har at sige. Hold dig fra ud for lang tid - din tid er bedst brugt med din partner i hjemmet.

Tvilling22/5 - 21/6

Idag kan meget vel blive en romantisk dag. Involver dig selv i aktiviteter, der kan hjælpe dig med at holde dit krop og sind i balance. Folk omkring dig med dårligt helbred kan komme til at påvirke dig i en sådan grad, at det vil påvirke dit forhold til dem du elsker. Hvis du er igang med at bygge eller producere noget idag, vil du blive tilfreds med resultatet af din arbejdsindsats.

Tyr21/4 - 21/5

Idag bør du meditere eller dyrke yoga med henblik på åndelige og fysiske gevinster. En person med gode idéer vil fange din opmærksomhed. Du bør være sikker på, at personen er hvad, personen udgiver sig for. Vedkommende kan have ilde intentioner. Familiemedlemmer kan idag handle urimeligt overfor dig. Vær omhyggelig når du skal planlægge dagen. Idag bør du ikke arbejde - og udtryk dig klart, hvis du taler med vigtige personer.

Vædder21/3 - 20/4

Idag skal du passe på med at blive frustreret. Frustration kan let komme til at sløre dit sind. Spørg om lov før du ændrer på ting i dit hjem. Du vil have let ved at blive såret eller såre andre. pas på med at indgå nye aftler eller partnerskaber. Sørg for at have det hele på plads før, du skriver under på noget. Skal du rejse, bør du tjekke din billet og dit pas en ekstra gang.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Michael Bo Mortensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen