Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 21/1lørdag

Fisk19/2 - 20/3

Pas på med at tænke på fortiden idag. Du vil let kunne blive frustreret og lide af det helbredsmæssigt. Forsøg så vidt muligt at tage den med ro. Økonomisk bør du holde godt fast i tøjlerne og sørge for at holde budgettet. Vær medgørlig i diskussioner med venner og familie. Hvis du forsøger at tage stafetten, kan det hele let løbe i den modsatte retning og folk vil blive unødvendigt irriterede. Tænk over hvordan, du interagerer med dine venner - for idag kan du let miste dem. Der kan opstå konfrontationer mellem dig og dine kolleger samt fremmede mennesker du møder på din vej. Forvent modgang idag.

Vandmand21/1 - 18/2

Hold hovedet koldt - for din vedholdenhed, forståelse og fornuft garanterer en succesfuld dag. Bare ikke til at starte med. Økonomiske investeringer bør foretages nænsomt og helst langsigtet. For at undgå konflikter bør du lytte til andre, fremfor at tvinge din mening ned over dem. Idag kan det føles svært for dig at vise dine følelser over den du elsker. På hjemmefronten kan det se lidt rodet ud og uenighed vil opstå. I vil begge have svært ved at sige undskyld. Der kan opstå kontroverser med dine kolleger på jobbet. Pas generelt lidt på idag.

Stenbuk22/12 - 20/1

Idag vil der være stor chance for, at dit ambitionsniveau kan blive holdt need af din angst. Du får brug for gode råd for at undgå dette. Forsøg at kontroller dit forbrug og køb kun det nødvendige ind. Du vil se dig selv i situationer, hvor du skal bruge meget tid på at hjælpe andre - uden at have forventet det. Vær venlig overfor andre og kærlig overfor dine nærmeste. Idag passer du godt sammen med din partner og i vil hjælpe hinanden gennem potentielle problemer. Det ser ud til, at der kan komme fokus på forsikrings-spørgsmål eller skat.

Skytte23/11 - 21/12

Idag bliver kedelig - med mindre noget uforudsigeligt opstår. Lad ikke din kedsomhed mutere til had. Du vil blive skuffet over dagens udfald - eller rettere mangel på samme. Bare hold hovedet koldt. Vent med at investere penge i projekter - selv dem du allerede har planlagt. Du bør blive hjemme i aften og bruge tid på din familie.

Skorpion24/10 - 22/11

Idag er du sprængfyldt med energi - som Poul Thomsen plejede at sige det i reklamen for hunde foder i halvfemserne. Det er sikkert at investere, men sørg for at rådfør dig tilstrækkeligt inden, du siger endeligt ja. Der er god chance for at regenerere al den energi, du vil bruge ved at restituere åndeligt med din familie og venner. Der vil være masser af ting at se til - og du vil være i stand til at se, hvor kærlighed normalt gør blind.

Vægt24/9 - 23/10

I dag skal du passe godt på dit helbred. Økonomisk set går det bedre, så brug pengene hensigtsmæssigt. Kemien mellem dig og dine venner er god, men på hjemme-fronten ulmer der uenighed, der kan forstyrre freden. Udtryk dig ikke romantisk i dag - det vil ikke falde i god jord. Der bliver travlt på jobbet på grund af konkurrence og misundelse. I dag er du tilbøjelig til at ændre dine planer i sidste øjeblik.

Jomfru24/8 - 23/9

Pessimisme ligger forude, men du kan undgå den ved at tage den med absolut ro hele dagen. Din krop har brug for restituere den energi, den er blevet fradrænet den sidste tid. Du kan opleve svær økonomisk bekymring, men slå vand i blodet og kig på de gode tiltag eller ændringer, der ligger forud for i dag. Tænk ikke for meget over investeringer. Lyt til andre og forsøg ikke at tvinge din mening ned over ørerne på dem. Tilgiv din elskede for de ting, der hjemsøger dit hjerte. Vær god mod din partner og tag dig ikke af, hvis han eller hun er lidt utidig. Tro ikke på hvad du hører - tjek op på sagen selv.

Løve23/7 - 23/8

Læg energi i selvudvikling og vær den bedste udgave af dig selv. Pas på med bare at leve for idag, da det vil øge dit forbrug. Dit bekymringsfrie sind kan gøre dine forældre urolige. Inddrag dine forældre i din beslutningsproces før, du går igang med noget nyt. Din partner vil få brug for din støtte idag. Hvis du får brug for din partners støtte, vil han eller hun være der for dig - uanset hvad. Hvis du har rejseplaner, kan disse let blive ændret.

Krebs22/6 - 22/7

Tillæg ikke din bekymring en al for stor værdi. Det ser ud til, at du vil modtage penge i dag, der har været på vej længe. Hjemmet vil være et behageligt sted at opholde sig. Forventningen om et gensyn med en gammel ven vil varke dit hjerte. Hvis du har lavet en fejl på jobbet, vil det være fordelagtigt for dig at indrømme det - men tænk samtidig over hvordan, du kan rette op på det. I dag bør du undskylde overfor dem, du har gjort ondt. Alle begår fejltagelser, mens kun få gentager dem. Hvis du skal ud at rejse, bliver det en hård tur, men det vil absolut være det værd.

Tvilling22/5 - 21/6

Lad ikke din glæde bliver kompromitteret af din frygt. I dag ser frygten ud til kun at eksistere i din fantasi. Vær varsom med at hope med om bord på gode investerings forslag. God dag at tage ud i naturen med dem, du holder af. Dette vil - udover at hjælpe på humøret og sjælen - hjælpe jer med at få en række misforståelser af vejen. Symboliser din kærlighed ved at sætte en ny blomst i dit vindue. Hold spændingerne mellem dig og din partner nede, idet de let kan slå skår i vasen, der vil forblive synlige i fremtiden. At rejse er at leve, men det bliver en dyr fornøjelse i dag.

Tyr21/4 - 21/5

I dag har potentiale til at blive en af de dage, der bare er perfekte. Du vil komme til at nyde livet. Økonomisk spekulation vil bære frugt. Dine venner vil glæde dig ved at planlægge noget, du ikke har forventet i aften. Dit kærligheds forhold kan blive forstyrret af en misundelig person udefra. Hvis du møder en ny person, er der gode chancer for, at I vil danne par. I dag bør du reflektere over dine styrker og dine fremtidsplaner.

Vædder21/3 - 20/4

Kæmp imod din frygt og lad den ikke kontrollere dig. I dag er en dårlig dag at give efter for frygt. Undgå at investere eller gøre anden økonomisk planlægning. Forvent en del stress på jobbet og derhjemme og forsøg at kontrollere dit temperament. Lyv ikke overfor din partner. Det kan ødelægge alt. Folk omkring dig vil formentlig prøve at påvirke dit forhold til den du elsker. Følg ikke fremmedes råd. Der kan være folk, der vil vildlede dig - så lyt til din sjette sans.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen