Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 25/8torsdag

Fisk19/2 - 20/3

Forsøg at komme igennem dagen uden kaffe. Læg den på hylden - bare for i dag. Brug oplevelsen på at isolere de ting, som kaffen erstatter i din dagligdag. Er de vigtige for dig? Har du stadig brug for en kop kaffe? I dag viol du kunne udrette en masse, så spild ikke din tid - sæt i værk og fokuser på din økonomi. Vær ikke stædig når du er blandt venner - de vil have let ved at lade sig irritere over dig i dag. Der er godt med romantik i luften og du bør bruge aftenen på at vise dine følelser over for din partner. Vent ikke på at der sker noget - brug dagen på at få noget til at ske.

Vandmand21/1 - 18/2

I dag er der stor sandsynlighed for at du modtager glædelige nyheder. Investeringer vil ikke være nogen dum ide i dag, men sørg for at søg efter ordentlig rådgivning. En hemmelighed i familien vil måske komme bag på dig. Du vil være meget følsom overfor kommentarer fra din partner, men sørg for at du ikke kommer til at tage forhastede beslutninger. Der vil være mangel på tillid i dit forhold, som kan plette jeres forhold. Lad være med at tage beslutninger, som du vil fortryde senere hen.

Stenbuk22/12 - 20/1

Kun med sindets kraft kan du overkomme fysiske udfordringer. Det hele starter her. Hold en positiv indstilling til dine udfordringer, og du vil finde en vej rundt om eller måske endda igennem. Hvis du bruger dine kreative evner rigtigt, vil dagen blive rigtig god og belønnende. Din familie og dine venner er der fpr dig i dag med hjælp og omsorg. Rens dine dæmoner ud ved at tilgive og acceptere ting fra din fortid. På privat fronten ser det ud til at gå godt i dag. Der er meget, der tyder på, at dagen vil give dig god medvind.

Skytte23/11 - 21/12

Fokuser på din krop og forsøg at komme i bedre form. Du vil formentlig bruge lidt for mange penge på at glæde andre i dag. Brug ikke din tid på skænderier og ophede diskussioner. Hvis du bare har fokus på dig selv, skal det hele nok gå. Romantisk ser dagen langt bedre ud, da du vil have gode chancer for at rende ind i den rette i dag. Romantikken vil sætte sine tydelige tegn, hvis du allerede er i et forhold. Din familie vil måske undgå dig for at blive fri for at dele dårligt nyt med dig.

Skorpion24/10 - 22/11

Dagen bliver ideel i forhold til religiøsitet og spiritualisme. Hvis du har dele heraf i dit hjerte, bliver dagen utvivlsomt skøn for dig. Du vil have svært ved at begrænse dit forbrug, men du ender med samme mængde guld på kistebunden, når dagen er slut. Du bør bruge tid med børn og fokusere på ansvar og etiske emner - de vil lytte til dig. Forelskelsen lurer lige om hjørnet - se om du kan fange den, hvis ikke den fanger dig. Vær ikke for hård mod din partner og husk på hvorfor, I sover side om side hver dag. Det er let at blive forvænt i et forhold - Guderne ved det. Sørg for at have alle vigtige dokumenter med dig, hvis du skal på forretningsrejse.

Vægt24/9 - 23/10

Du ved selv bedst, hvad der er godt for dig - så tag et valg og lev med det. Økonomisk vil din familie hjælpe dig. I dag kan du have let ved at være en tand for spydig og dermed kan du let såre dem, der står dig nærmest, som kun prøver at hjælpe. Du har i dag mulighed for at møde en person, der vil elske dig mere end livet selv. Du vil føle, at folk omkring dig kræver for meget af dig. Før du går med til diverse aftaler mellem jer, bør du sørge for, at dit arbejde ikke lider heraf og at du har energi nok til at følge op på de ting du lover. I dag kan du sagtens finde dig selv midt i at donere penge til et velgørende formål eller hjælpe andre, der har brug for det.

Jomfru24/8 - 23/9

Find ro og fred iblandt børn og unge. Børns uskyld og leg kan have en stærk terapeutisk virkning på dig. Du har brug for at koble af for ikke at lade det hele stige dig til hovedet. Brug ikke for mange penge på indkøb af unødvendige ting og sager til hjemmet. Din partner kan være tung at danse med på grund af svære humørsvingninger. Du ser ud til at være utrolig central i sociale sammenhænge og her vil du opleve, at folk vil føle med dig og være enig i næsten alt, der kommer ud af din mund. Du skal forvente en høj grad af spontanitet senere på dagen. Hold al personlig data tæt på kroppen.

Løve23/7 - 23/8

Dagen kan gøre en stor forskel på dit humør, hvis det har været nede for nylig. Gennem handling og de rette beslutninger kan din dag resultere i en positiv omvæltning af mange ting i din tilværelse, der ellers bliver svære at rokke ved. Hold dig fra at bruge penge på kosmetik og personlig pleje. Tænk økologisk og husk på, at du bliver hvad du spiser. Deltag ved gruppe aktiviteter og mød nye potentielle venner. Kærligheden lader vente på sig i dag. Din partner og du vil have let ved at ryge i totterne på hinanden i dag - så hav det med i dine overvejelser, når I er sammen. Stol ikke på andre i dag. Lyt til dit hjerte og hold dig fra at tage ud at rejse eller på udflugter.

Krebs22/6 - 22/7

Det bliver en travl dag for dig. Du bør ikke spilde tid på at kritisere andres arbejde. Vis dem i stedet hvordan, de kan gøre det bedre. Hvis du skal købe ind i dagh, bør du lade vognen stå og kun fylde kurven med de essentielle varer. Dine familiemedlemmer vil stille store krav til dig. Noget af dagen vil også gå med at holde styr på ting fra fortiden, der har givet ekko frem til i dag. Pas på med at kaste dig ud i nye projekter, da du vil have svært ved at færdiggøre dem succesfuldt.

Tvilling22/5 - 21/6

Hold dig langt væk fra stressede situationer på jobbet. Hvis du har arbejdet hårdt i en periode, bør du tage den med ro. Der er ingen, der kan holde til at knokle uden at restituere fysisk og psykisk. Vær ikke al for gavmild med dine penge, selvom det kan virke som det rigtige. I dag vil der være en del arbejde at se til i hjemmet. Din partner og du kan have meget let ved at misforstå hinanden, så forsøg at være skarp og eftertænksom i din kommunikation. I dag er en perfekt dag at anskaffe sig nye udenlandske arbejdsrelationer.

Tyr21/4 - 21/5

Et gensyn med en gammel ven vil glæde dig og løfte dit humør. Deltag ikke i investeringspuljer med andre i dag. Pas på med at være for gavmild overfor dine venner, da de kan komme til at tage din gavmildhed for givet og ødelægge et godt venskab. Dit forhold kan komme til at lide indirekte på grund af børn eller ældres dårlige helbred. Rejser, i forbindelse med dit job, vil være kedelige - men du vil etablere de rigtige kontakter. Ganske fin dag.

Vædder21/3 - 20/4

Det bliver en nydelsesrig dag for dig. Undgå at kaste dine penge efter andres investeringsforslag. I aften får du mulighed for at tilbringe en rigtig hyggelig stund med din evvener og middag og hvad dertil følger. I dag er ikke den rette dag til at åbne dit hjerte over for ham eller hende, du holder af. Du kan risikere at vedkommende ikke ser tingenes stand på samme måde. I vil desuden have let ved at komme op at toppes i dag. Folk vil betragte dig med større beundring end du selv ved.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen