Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 19/9Tuesday

Fisk19/2 - 20/3

Du kan genoplade dine batterier ved at komme ud i naturen. Økonomisk set bliver dagen gunstig, men du bør ikke låne penge ud til folk. I aften er en strålende aften at invitere gæster over til middag. Hvis du sklal på en date, bør du ikke foregive at være anderledes end, du rent faktisk er i virkeligheden. Er du allerede i et forhold, vil jeres tid sammen være en tid at mindes. I dag er en god dag at søge råd fra advokater. Dine foresatte på dit job kan være tunge at danse med.

Vandmand21/1 - 18/2

Dine positive tanker vil bringe belønning med sig. Du står til at have succes i dag.  Dog vil din økonomi ikke være særlig opmuntrende. Nyd aftenen i familiens selskab og spis en dejlig middag sammen. På arbejdspladsen vil du være yderst effektiv og dine projekter vil lykkes. Tag et skridt ad gangen og se til at løse ender bliver bundet sammen, før du går igang med nye ting.

Stenbuk22/12 - 20/1

I dag står i sportens tegn, så hvis du får mulighed og tid, bør du spille bold eller give dig i kast med løb eller anden form for træning. Din krop har brug for motionen. Lad dig ikke overtale til at låne penge til folk, du ikke kender godt nok. Når du taler med andre i en gruppe, bør du tænker over hvad du siger. Du kan i dag risikere at sige noget, der ikke falder i folks smag. Dit kærlighedsliv kan være svært at kitte ud af. Tag dem med ro og tænk dit forhold igennem så objektivt som muligt.

Skytte23/11 - 21/12

Find ro og glæde gennem samvær med din familie og dine venner. Vær forsigtig når det kommer til al økonomisk behandling i dag. Naren ligger i dine kort, hvilket betyder at der er gode chancer for, at du vil blive gjort til grin på en eller anden måde. Sørg for ikke at reagere for kraftigt, hvis det bliver tilfældet. De ved alligevel ikke hvorfor, de morer sig i sidste ende. Du vil blive kontaktet af ham eller hende du elsker. Brug dagen på at fokusere på de emner i dit liv, der er vigtigst for dig.

Skorpion24/10 - 22/11

Du vil have let ved at blive stresset på jobbet i dag. Tag den med ro og gå ikke for hårdt til makronerne. Dine økonomi ser fin ud og det ser ud til, at du har gode chancer for at vinde i spil i dag. Hvis du får tid, kan du tilbringe en dejlig stund med din familie, da I står til at fungere godt sammen. Der mangler desværre romantik, så her skal du ikke forvente det store. Hvis dit job indebærer forhandlinger med kunder eller leverandører, er du i fuld galop i dag. Dagen bliver god og du vil få udrettet meget.

Vægt24/9 - 23/10

Hvis du ikke holder kontrol med din opførsel i dag, kan den komme til at skade en del af dine forhold til andre mennesker. Hold dit sind åbent og kast alle fordomme bort.I dag bør du ikke investere penge eller træffe andre former for økonomiske beslutninger. Hold iøvrigt alle personlige data for dig selv, da der er chance for, at folk vil bruge dine data til noget mindre godt. Dine følelser kan let komme i ubalance. Brug din visdom og tålmodighed til at sameksistere med dine kolleger. Hold dine følelser for dig selv i dag.

Jomfru24/8 - 23/9

Du kan blive meget irriteret over børns opførsel i dag. Styr din vrede og prøv at få det bedste ud af situationen. Hvis du ikke kan rumme barneleg i dag, bør du ikke være i nærheden af børn. Og da slet ikke blive vred, for vreden skader den vrede mere end nogen anden. Det er spild af energi og det slører desuden din dømmekraft. Sats på langsigtet investering i dag, hvis du vil have et fornuftigt afkast. Du kan føle, at dine venner svigter dig, når du har mest brug for dem. De er ikke klar over det - og du overreagerer. I kærlighed har du fine kort, men du får svært ved at udnytte det i dag.

Løve23/7 - 23/8

Lad ikke din glæde vige bort på grund af frygt. Grib tyren ved hornene og få taget hånd om det, der går dig på en gang for alle. Undlad at investere penge i dag. Lav noget specielt sammen med din partner. I vil nyde godt af det - og I vil højst sandsynligt nå frem til en løsning på en tidligere misforståelse mellem jer. Sæt blomster i dit vindue og lad hele verden vide hvordan, du har det. Nyd aftenen i familiens skød.

Krebs22/6 - 22/7

Dagen bliver fuld af nydelse, hvis bare du kaster dig ud i det. Investering og andre økonomiske tiltag ser ud til at have heldet med sig i dag. Dog vil du ikke have held i spil. Dine venner kan finde på at planlægge noget spændende i aften. Dette kan give lidt spændinger mellem dig og din partner, men det er intet alvorligt. Er du single, kan du fryde dig over en dag med masser af romantik. I dag bør du bruge tid på dine målsætninger og ambitioner.

Tvilling22/5 - 21/6

Du får brug for at kigge nærmere på dit helbred i dag. Det vil blive let for dig at købe de rigtige ting ind til en sund uge, hvis du vælger at følge op på din tilstand. Der kommer til at være penge nok til det hele i dag. Du vil møde masser af støtte fra dine venner, mens din partner vil være tungere at danse med, hvilket kan gå ud over freden på hjemmefronten. Hold dine følelser for dig selv i dag. På jobbet vil der være en del konkurrence. I dag kan alting ændre sig på et split sekund.

Tyr21/4 - 21/5

Gør dit bedst for at få dine følelser under kontrol i dag. Specielt din vrede. Vrede har aldrig gjort nogen noget godt og den skader den vrede og vredens modtager simultant. Hold dig fra at investere i ting, du ikke forstår totalt. Din ven kan have brug for rådgivning omkring kærlighed - gør dit bedste. Problemer på jobbet kan let komme til at flyde over - også hele vejen til dit hjem, hvor de ikke burde have noget at gøre. Prøv at holde dit privatliv og arbejde adskilt så godt du kan.

Vædder21/3 - 20/4

Dit temperament kan komme i kog på grund af andres fejl på jobbet. Tag det med et gran salt og anerkend, at ikke kun andre kan lave fejl. Du kan med ro investere, hvis du har sat dig godt nok ind i tingene. Dine valg synes at give et godt afkast og arbejdsmæssigt vil du have succes. Hvis du står overfor at skulle rejse med din familie, kan rejsen i dag blive udsat på grund af dårligt helbred. Din partner vil stå ved din side og støtte dig i dine beslutninger i dag.