Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 28/7torsdag

Fisk19/2 - 20/3

Idag er du sprængfyldt med energi - som Poul Thomsen plejede at sige det i reklamen for hunde foder i halvfemserne. Det er sikkert at investere, men sørg for at rådfør dig tilstrækkeligt inden, du siger endeligt ja. Der er god chance for at regenerere al den energi, du vil bruge ved at restituere åndeligt med din familie og venner. Der vil være masser af ting at se til - og du vil være i stand til at se, hvor kærlighed normalt gør blind.

Vandmand21/1 - 18/2

Idag vil du blive belønnet for at være vedholdende I din positivitet. Alt hvad du giver dig i kast med, har gode chancer for at blive til noget. Dog vil økonomiske investeringer lade vente på sig. Prøv at gøre noget specielt ud af aftenen og tilbring noget kvalitetstid med familien. Du vil have succes på jobbet i kraft af din positive attitude og dine kompetencer. Hvis du vil ændre på væsentlige forhold i dit liv, skal du gøre det et skridt ad gangen. Kør forsigtigt idag.

Stenbuk22/12 - 20/1

Det er vigtig at du er udhvilet I dag. Efter en stresset periode vil underholdning og kreative indslag hjælpe dig med at slappe af. Udforsk nye investeringer, men vent med at trykke på knappen til, du er sikker i din sag. Vær god mod børn. Husk på at det modsatte vil grave en kløft mellem dig og barnet. Der er romantik i luften, så tilbring så meget tid som muligt med den du elsker. Men pas på med at udtrykke din mistænksomhed overfor ham eller hende. Det vil ændre romantikken til det stik modsatte. Du kan roligt tage ud at rejse i dag.

Skytte23/11 - 21/12

I dag skal du passe godt på dit helbred. Økonomisk set går det bedre, så brug pengene hensigtsmæssigt. Kemien mellem dig og dine venner er god, men på hjemme-fronten ulmer der uenighed, der kan forstyrre freden. Udtryk dig ikke romantisk i dag - det vil ikke falde i god jord. Der bliver travlt på jobbet på grund af konkurrence og misundelse. I dag er du tilbøjelig til at ændre dine planer i sidste øjeblik.

Skorpion24/10 - 22/11

Pessimisme ligger forude, men du kan undgå den ved at tage den med absolut ro hele dagen. Din krop har brug for restituere den energi, den er blevet fradrænet den sidste tid. Du kan opleve svær økonomisk bekymring, men slå vand i blodet og kig på de gode tiltag eller ændringer, der ligger forud for i dag. Tænk ikke for meget over investeringer. Lyt til andre og forsøg ikke at tvinge din mening ned over ørerne på dem. Tilgiv din elskede for de ting, der hjemsøger dit hjerte. Vær god mod din partner og tag dig ikke af, hvis han eller hun er lidt utidig. Tro ikke på hvad du hører - tjek op på sagen selv.

Vægt24/9 - 23/10

Læg energi i selvudvikling og vær den bedste udgave af dig selv. Pas på med bare at leve for idag, da det vil øge dit forbrug. Dit bekymringsfrie sind kan gøre dine forældre urolige. Inddrag dine forældre i din beslutningsproces før, du går igang med noget nyt. Din partner vil få brug for din støtte idag. Hvis du får brug for din partners støtte, vil han eller hun være der for dig - uanset hvad. Hvis du har rejseplaner, kan disse let blive ændret.

Jomfru24/8 - 23/9

I dag kan du opleve stor frustration over born. Hold godt øje med dit temperament, idet der er chance for, at dine udbrud vil gå udover andre end, dem der gav anledning hertil. På denne måde sparer du på din energi, som du kommer til at have brug for inden længe. Hvis lang-tids investeringsmuligheder opstår, bør du takke ja, da der er masser af penge at hente. Dine venner kan i dag svigte dig, når du har mest brug for dem. Hjertekvaler kan kvæle din søvn, men du kan booste din moral ved at søge råd hos ældre i familien eller kolleger på jobbet. Hvis du skal rejse i dag, bliver turen lang og træg, men højst belønnende i sidste ende.

Løve23/7 - 23/8

Hold øje med din vægt og pas på med at spise for meget. Uforudset indkomst gør din dag bedre. Gennem venner vil du møde nye, vigtige bekendtskaber. Du kan komme til at stå overfor en svær beslutning, der vil kræve , at du nedprioriterer dem, du holder af. Jalousi kan i dag lede til et meget stort skænderi med din partner - så forsøg at hold hovedet koldt. Hvis du hjælper folk i dag, vil det ikke kun gavne dem - det vil også gavne din selvopfattelse meget kraftigt.

Krebs22/6 - 22/7

Tillæg ikke din bekymring en al for stor værdi. Det ser ud til, at du vil modtage penge i dag, der har været på vej længe. Hjemmet vil være et behageligt sted at opholde sig. Forventningen om et gensyn med en gammel ven vil varke dit hjerte. Hvis du har lavet en fejl på jobbet, vil det være fordelagtigt for dig at indrømme det - men tænk samtidig over hvordan, du kan rette op på det. I dag bør du undskylde overfor dem, du har gjort ondt. Alle begår fejltagelser, mens kun få gentager dem. Hvis du skal ud at rejse, bliver det en hård tur, men det vil absolut være det værd.

Tvilling22/5 - 21/6

Lad ikke din glæde bliver kompromitteret af din frygt. I dag ser frygten ud til kun at eksistere i din fantasi. Vær varsom med at hope med om bord på gode investerings forslag. God dag at tage ud i naturen med dem, du holder af. Dette vil - udover at hjælpe på humøret og sjælen - hjælpe jer med at få en række misforståelser af vejen. Symboliser din kærlighed ved at sætte en ny blomst i dit vindue. Hold spændingerne mellem dig og din partner nede, idet de let kan slå skår i vasen, der vil forblive synlige i fremtiden. At rejse er at leve, men det bliver en dyr fornøjelse i dag.

Tyr21/4 - 21/5

I dag har potentiale til at blive en af de dage, der bare er perfekte. Du vil komme til at nyde livet. Økonomisk spekulation vil bære frugt. Dine venner vil glæde dig ved at planlægge noget, du ikke har forventet i aften. Dit kærligheds forhold kan blive forstyrret af en misundelig person udefra. Hvis du møder en ny person, er der gode chancer for, at I vil danne par. I dag bør du reflektere over dine styrker og dine fremtidsplaner.

Vædder21/3 - 20/4

Kæmp imod din frygt og lad den ikke kontrollere dig. I dag er en dårlig dag at give efter for frygt. Undgå at investere eller gøre anden økonomisk planlægning. Forvent en del stress på jobbet og derhjemme og forsøg at kontrollere dit temperament. Lyv ikke overfor din partner. Det kan ødelægge alt. Folk omkring dig vil formentlig prøve at påvirke dit forhold til den du elsker. Følg ikke fremmedes råd. Der kan være folk, der vil vildlede dig - så lyt til din sjette sans.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:DavidAttardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen