Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 22/8Tuesday

Fisk19/2 - 20/3

Du vil være for svag eller udmattet til at rejse, så undgå om muligt dette i dag. Husk nu på at livet ikke bare skal leves i nuet - det skal også leves imorgen - så spar på pengene. En af dine gamle venner kan tage kontakt til dig senere og bringe gode gamle minder tilbage. Din partner vil være svær at tilfredsstille i dag. Det kan være svær mangel på tillid mellem jer, hvilken kan skade jeres forhold - så vær opmærksom. I dag er en af de dage, der bør bygge op til en mere interessant dag i morgen.

Vandmand21/1 - 18/2

Sørg for at dyrke motion og fokuser på dit helbred. Du vil blive introduceret til nye finansielle muligheder, men hold hovedet koldt, hvis du vælger at hoppe med på vognen. Du vil have let ved at finde nye venner i dag. Plej de eksisterende venskaber ved at mindes de gode stunder, I har haft sammen. Skænderier mellem dig din bedre halvdel kan slå uoprettelige skår i vasen - så hav det i mente, når du er sammen med ham eller hende. Stil ikke på andre - lyt til stemmen indeni dig selv. Vær ikke ivrig for at fortælle folk, hvordan du føler i dag. Det vil ikke have den effekt, du leder efter.

Stenbuk22/12 - 20/1

Styrk dig selv åndeligt og fysisk gennem meditation og en sport, du holder af at dyrke. Hold tæt for hvad angår dine økonomiske fremtidsplaner. Der kan forekomme bøvl på hjemmefronten, men de vil let kunne løses, hvis bare I står hinanden bi. I dag sprudler af romantik, så sørg for at udnytte det! Planlæg noget romantisk med ham eller hende, du elsker og tag ud og nedfat en række nye oplevelser i jeres kærligheds bog. Nye forretnings partnerskaber skal overvejes længe før, du skriver under på noget. Hvis du har gået og afventet en spændende dag i din tilværelse, behøver du ikke vente længere.

Skytte23/11 - 21/12

Hvis du døjer med et dårligt og udefra påvirkeligt helbred skal du tage den med ro i dag. Når arbejdet er slut bør du tage et glas rødvin eller en knappe en kold op, som fiskerne siger i Kerteminde. Dette vil gøre dit blod godt og tage toppen af arbejdspresset. Gennem folk du kender vil der opstå nye indtjeningsmuligheder. I dag bliver, hvis vi ser bort fra dit helbred, en glædelig dag, hvor du vil blive støttet af din partner og dine venner. Romantik fylder dit hjerte og du synes at være i balance med din familie. Du kan bruge denne kærlighed sammen med dine kreative evner og skabe noget helt og aldeles innovativt fantastisk. Dog bør du holde dine følelser tæt, da der kan være fremmede, der vil bruge dem imod dig.

Skorpion24/10 - 22/11

En af dine bedste egenskaber er din humoristiske sans, brug den til at løfte din ånd og hele dig selv. Hvis du investerer i konservative emner, vil det giver afkast. Indse at vrede er det samme som at være gal over en kortere periode. Galskab kan få en til at handle stik imod det, man egentlig tror på og lever efter, så lad ikke vreden manifestere sig i din dagligdag. I dag bør du ikke skuffe din partner - tænk over hans eller hendes behov. Hvis du tager din partner for givet, vil der med sikkerhed opstå et skænderi. Hvis du har ledt efter spænding i tilværelsen - altså den gode slags spænding - så behøver du ikke at lede længere.

Vægt24/9 - 23/10

I dag er dit helbred urokkelig godt. Du står til at modtage en gevinst eller anden form for værdi gennem tidligere investering eller spil. Dine børn vil være ekstra hjælpsomme i hjemmet i dag. Hvis du spiller dine kort rigtigt, vil du have en uforglemmelig aften med den du elsker. Hvis du er kreativ af natur eller arbejder med et kreativt fag, besidder du i dag dit aller højeste potentiale - og med lidt flid og dedikation til dine arbejdsopgaver vil du opnå stor anerkendelse blandt kolleger og overordnede. I dag bør du ikke tage ud at rejse.

Jomfru24/8 - 23/9

Brug dit funklende intellekt til at løse de problemer, du bærer rundt med dig. Husk på, at dine bekymringer kun eksisterer, når de fylder dit sind. Hvis du ikke kan gøre noget ved dem, gør du bedre i at acceptere tingenes tilstand og komme videre. Økonomisk er der ikke det, du ikke kan overkomme i dag. Der kan opstå problemer mellem et familiemedlem og dig, men ved at lytte til hveranden, vil problemerne vige bort som dug for solen. Din partner kan være tung at danse med, men ignorer så vidt muligt din frustration. Slanger i græsset kan være ivrige efter at tale dårligt om dig.

Løve23/7 - 23/8

I dag kommer til at gavne dig helbredsmæssigt. Hvis du har været syg i en periode, begynder det at gå i den anden retning i dag. Du vil se en stigning i udgifter, hvilke kan påvirke dig mentalt. Forsøg ej at overtale andre, hvis det umiddelbart synes umuligt. Det vil ikke bære frugt. Dit kærlighedsliv trænger til at indskud af spænding, så tag ud i naturen med ham eller hende, du elsker eller find på noget romantisk sammen. Jeres samvær vil hjælpe dig med at hele fysisk og psykisk. I dag bør du ikke rejse.

Krebs22/6 - 22/7

Sørg for at slappe af mellem dine opgaver på jobbet. Dit gode arbejde vil blive værdsat - uanset om du klør ekstra meget på eller tager den med ro. I dag vil være en god dag at søge lønforhøjelse. Dine børns skolegang går fint - du har intet at bekymre dig om her. Hvis du går og tænker over problemer, du ikke har haft før, kommer de til at gå i sig selv i løbet af dagen. Husk på, at du bør ændre på noget fundamentalt for at få bugt med problemer, der er tilbagevendende. Kvinder bør i dag iklæde sig tøjgenstande, som behager vores mænd. Han vil have fokus på dig mere, end du aner. Du vil have let ved at opnå succes i dag.

Tvilling22/5 - 21/6

Der er succes i sigte, hvis bare du er tålmodig nok og bruger hovedet. Økonomien ser super god ud, men dine udgifter vil ligeledes blive højere. Tal med familie og venner og vær åben omkring dine problemer og bekymringer. Det vil hjælpe dig med at få dine tanker oven vande og dermed være en bedre udgave af dig selv i alle henseender. Afslut alle opgaver på jobbet, før det giver anledning til brok fra din overordnede. Din partner vil være der for dig, hvis bare du lader ham eller hende få plads nok. Suværen dag at rejse på eller bare bruge tid med dem du elsker.

Tyr21/4 - 21/5

Lad god, afslappende musik lindre dit stressede sind. Du kan opleve en del frustration fra økonomiske tiltag, der ikke gik som forventet. Det bliver en meget hektisk og utiltalende dag, men du vil finde støtte og ro blandt venner og familie. Specielt din partner vil være god for dig. Der er for meget at se til på jobbet, så se om du kan klare den igennem dagen uden at lade filmen knække. Verificer alle rygter og nyheder før, du reagerer på dem.

Vædder21/3 - 20/4

Skub ikke dig selv længere end til grænsen og husk at finde hvile i løbet af dagen. Folk kan forvente mere fra dig i dag, end du vil være i stand til at give. I dag bør du købe goder, der med tiden kan stige i værdi. Arbejde i hjemmet vil være krævende. Kærligheden kan være svær at få øje på i dag. Et kompliceret helbred hos en person, der står dig tæt, kan skabe spændinger mellem dig og din partner. Lyt ikke til sladder og rygter.