Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 29/3Wednesday

Fisk19/2 - 20/3

I dag er en god dag at stoppe med at ryge cigaretter.Husk på, det er aldrig for sent at stoppe. Håndter alle former for økonomi meget forsigtigt. Hold dit budget nede og lad ikke venner eller familie håndtere dine penge. Uenighed kan volde problemer mellem dig og dine venner. Vær sikker på at dine idéer holder vand, før du præsenterer dem for andre. Kærligheden er ikke mulig at tyde i dag.

Vandmand21/1 - 18/2

Dit temperament kan komme i kog på grund af andres fejl på jobbet. Tag det med et gran salt og anerkend, at ikke kun andre kan lave fejl. Du kan med ro investere, hvis du har sat dig godt nok ind i tingene. Dine valg synes at give et godt afkast og arbejdsmæssigt vil du have succes. Hvis du står overfor at skulle rejse med din familie, kan rejsen i dag blive udsat på grund af dårligt helbred. Din partner vil stå ved din side og støtte dig i dine beslutninger i dag.

Stenbuk22/12 - 20/1

Du kan være i syv sind omkring hvorvidt eller ej, du skal følge op på romantiske signaler på kontoret. På den ene side kan det være at du og vedkommende kan få et skønt forhold til hinanden - og på den anden side kan det volde jeg begge problemer at give det et forsøg. Måske din arbejdsplads også har regler herfor. Uanset hvad du gør, bør du gå lige til grænsen for at bestemme, om der er nok potentiale til et længerevarende forhold.

Skytte23/11 - 21/12

I dag står i sportens tegn, så hvis du får mulighed og tid, bør du spille bold eller give dig i kast med løb eller anden form for træning. Din krop har brug for motionen. Lad dig ikke overtale til at låne penge til folk, du ikke kender godt nok. Når du taler med andre i en gruppe, bør du tænker over hvad du siger. Du kan i dag risikere at sige noget, der ikke falder i folks smag. Dit kærlighedsliv kan være svært at kitte ud af. Tag dem med ro og tænk dit forhold igennem så objektivt som muligt.

Skorpion24/10 - 22/11

Find ro og glæde gennem samvær med din familie og dine venner. Vær forsigtig når det kommer til al økonomisk behandling i dag. Naren ligger i dine kort, hvilket betyder at der er gode chancer for, at du vil blive gjort til grin på en eller anden måde. Sørg for ikke at reagere for kraftigt, hvis det bliver tilfældet. De ved alligevel ikke hvorfor, de morer sig i sidste ende. Du vil blive kontaktet af ham eller hende du elsker. Brug dagen på at fokusere på de emner i dit liv, der er vigtigst for dig.

Vægt24/9 - 23/10

Du vil have let ved at blive stresset på jobbet i dag. Tag den med ro og gå ikke for hårdt til makronerne. Dine økonomi ser fin ud og det ser ud til, at du har gode chancer for at vinde i spil i dag. Hvis du får tid, kan du tilbringe en dejlig stund med din familie, da I står til at fungere godt sammen. Der mangler desværre romantik, så her skal du ikke forvente det store. Hvis dit job indebærer forhandlinger med kunder eller leverandører, er du i fuld galop i dag. Dagen bliver god og du vil få udrettet meget.

Jomfru24/8 - 23/9

Du kan blive meget irriteret over børns opførsel i dag. Styr din vrede og prøv at få det bedste ud af situationen. Hvis du ikke kan rumme barneleg i dag, bør du ikke være i nærheden af børn. Og da slet ikke blive vred, for vreden skader den vrede mere end nogen anden. Det er spild af energi og det slører desuden din dømmekraft. Sats på langsigtet investering i dag, hvis du vil have et fornuftigt afkast. Du kan føle, at dine venner svigter dig, når du har mest brug for dem. De er ikke klar over det - og du overreagerer. I kærlighed har du fine kort, men du får svært ved at udnytte det i dag.

Løve23/7 - 23/8

For megen negativ tankegang kan gå hen at skade dig selv. Hold dig fra at kritisere andre. Alle laver fejl - lad dem selv finde ud af det i dag. Du vil få en central rolle i at løse en mindre konflikt iblandt din familie senere. Der er gode chancer for, at et af dine venskaber forvandler sig til noget mere end bare et venskab. Din partner støtter dig til trods for en smule uenighed i hjemmet. Hvis du skal rejse eller på tur, skal du huske at tage den med ro.

Krebs22/6 - 22/7

Lad ikke din glæde vige bort på grund af frygt. Grib tyren ved hornene og få taget hånd om det, der går dig på en gang for alle. Undlad at investere penge i dag. Lav noget specielt sammen med din partner. I vil nyde godt af det - og I vil højst sandsynligt nå frem til en løsning på en tidligere misforståelse mellem jer. Sæt blomster i dit vindue og lad hele verden vide hvordan, du har det. Nyd aftenen i familiens skød.

Tvilling22/5 - 21/6

Dagen bliver fuld af nydelse, hvis bare du kaster dig ud i det. Investering og andre økonomiske tiltag ser ud til at have heldet med sig i dag. Dog vil du ikke have held i spil. Dine venner kan finde på at planlægge noget spændende i aften. Dette kan give lidt spændinger mellem dig og din partner, men det er intet alvorligt. Er du single, kan du fryde dig over en dag med masser af romantik. I dag bør du bruge tid på dine målsætninger og ambitioner.

Tyr21/4 - 21/5

Du får brug for at kigge nærmere på dit helbred i dag. Det vil blive let for dig at købe de rigtige ting ind til en sund uge, hvis du vælger at følge op på din tilstand. Der kommer til at være penge nok til det hele i dag. Du vil møde masser af støtte fra dine venner, mens din partner vil være tungere at danse med, hvilket kan gå ud over freden på hjemmefronten. Hold dine følelser for dig selv i dag. På jobbet vil der være en del konkurrence. I dag kan alting ændre sig på et split sekund.

Vædder21/3 - 20/4

Gør dit bedst for at få dine følelser under kontrol i dag. Specielt din vrede. Vrede har aldrig gjort nogen noget godt og den skader den vrede og vredens modtager simultant. Hold dig fra at investere i ting, du ikke forstår totalt. Din ven kan have brug for rådgivning omkring kærlighed - gør dit bedste. Problemer på jobbet kan let komme til at flyde over - også hele vejen til dit hjem, hvor de ikke burde have noget at gøre. Prøv at holde dit privatliv og arbejde adskilt så godt du kan.