Dagens horoskop
Få gratis uddrag af dit personlige horoskop på Horoskopnettet.dk 31/5tirsdag

Fisk19/2 - 20/3

Hold hovedet koldt - for din vedholdenhed, forståelse og fornuft garanterer en succesfuld dag. Bare ikke til at starte med. Økonomiske investeringer bør foretages nænsomt og helst langsigtet. For at undgå konflikter bør du lytte til andre, fremfor at tvinge din mening ned over dem. Idag kan det føles svært for dig at vise dine følelser over den du elsker. På hjemmefronten kan det se lidt rodet ud og uenighed vil opstå. I vil begge have svært ved at sige undskyld. Der kan opstå kontroverser med dine kolleger på jobbet. Pas generelt lidt på idag.

Vandmand21/1 - 18/2

Idag skal livet ikke bare leves - det skal værdsættes. Tag det ikke for givet. Vær meget påpasselig med din økonomi. Hvis du er i stand til at åbne dit sind, kan dette medføre betydningsfulde ændringer for dit udseende og nye venner. Læg låg på dine følelser, da de vil kunne påvirke dit forhold negativt. Idag er en god dag at meditere på med henblik på accept og tålmodighed. Du vil kunne opleve at blive skuffet, idet dine forventninger til anerkendelse fra andre bliver svære at indfri. Hvis du har planer om at rejse, kan disse ændre sig i sidste øjeblik - uden varsel.

Stenbuk22/12 - 20/1

Der er chance for at du vil opleve stress eller få det dårligt fysisk. For hvad angår dit forbrug, bør du ikke rekvirere nye ting før, de gamle er brugt helt færdige. Dog er det en god dag at forkæle dig selv på. Tag ud og gør de ting, du bedst kan lide. Giv din partner plads til at være sig selv. Start ikke et skænderi, for du vil have meget svært ved at stoppe det. Læg ikke øre til sladder på jobbet eller blandt venner.

Skytte23/11 - 21/12

Idag er en af de dage, hvor du bare skal glæde dig til imorgen. Man skal tage den sure med det søde. Drag ikke forhastede beslutninger. Specielt omkring økonomiske forhold. Tilbring så meget tid som muligt med børn - og pas på med at involvere dig romantisk med lukkede øjne. Hvis du tager din partner for givet, vil det resultere i skænderier. Du må ikke flygte fra dit ansvar - for det vil vende tilbage til dig og ramme dig hvor, det gør aller mest ondt.

Skorpion24/10 - 22/11

Tænk på noget smukt og positivt I dit liv og lad det opløfte dig spirituelt. En uventet økonomisk udfordring kan komme til at tynge dit humør en anelse. Idag vil være perfekt til at dele gaver ud til dem du elsker. Men tænk over hvad, du forærer for din gestus kan let blive misfortolket - specielt af din kæreste. Bøvl med den nærmeste familie kan også påvirke din kærlighed idag. Idag kan du tillade dig at bære dig selv som en lysende stjerne, men husk på det, der gør en stjerne værd at betragte.

Vægt24/9 - 23/10

Idag skal du fokusere på at styre din vrede. Selvom pengene kan få ben at gå på, kommer der flere ind ad bagdøren - så tvivl ikke. Du får travlt med at tage dig af små børn og du bliver glad for det. Undgå at blive sur på din kæreste over småting. Det vil let kunne eskalere idag. Dårligt helbred for folk omkring dig - unge eller gamle - kan gå dig på og det kan komme til at påvirke dit privatliv. Søg hjælp hos dem, som du ser op til, hvis tingene ryger ud af kontrol.

Jomfru24/8 - 23/9

Tænk på din krop. Forsøm ej dit helbred og undgå alkohol. Du vil have spendere-bukserne på og måske have lyst til at drage ud på eventyr, men du bør holde dig til din daglige rutine og passe på dit forbrug. Forsømte opgaver i hjemmet bliver afsluttet idag. Forvent at dine romantiske signaler kan blive misfortolket mellem dig og din partner. Innovative idéer vil se dagens lys, men tænk dig om før, du forfølger dem. Du vil drage nytte af uddannelse og ekskursioner.

Løve23/7 - 23/8

Hvis du er oppe i årene, får du brug for ekstra energi til at få det bedste ud af dagen. Udfordringer i hverdagen kan blive hårdere og du vil have svært ved at overkomme dine udgifter. Hvis du ønsker at ændre på noget i hjemmet, bør du nu til enighed med alle andre inden, du foretager dig noget. Byd nye muligheder velkommen - specielt dem der opstår gennem nye mennesker du møder. Lad dig ikke kyse af andre, for hvad angår forretningsbeslutninger. Du kan komme til at henvende dig hos dem, du ser op til for rådgivning.

Krebs22/6 - 22/7

Idag kan din mangel på viljestyrke gøre dig uudholdelig at være sammen med. Hvis du har penge til overs, bør du investere i ejendomme. Forbered dig på at være centrum i alle forsamlinger, du deltager i. Hvis du møder nye mennesker i forretnings øjemed, vil dette have stor chance for at bære frugt økonomisk. Kærligheden ser perfekt ud idag! Der er god chance for nogle meget specielle stunder med den du elsker. Tag afstand fra folk, som ikke er hvad, de giver sig ud for.

Tvilling22/5 - 21/6

Spændinger på hjemmefronten og på jobbet kan gøre dig irritabel. Hop ikke med på tvivlsomme investeringsforslag fra andre. Vær overbærende med din familie for at undgå gnidninger, der kan føre til skænderier. Fokuser på din kærestes gode sider idag. Tag dig god tid, når du skal træffe beslutninger. Vær opmærksom på dit ambitionsniveau - for idag kan dine ambitioner være svære at indfri. Forsøg at finde glæde i det, du allerede har og ikke det, du ønsker at have.

Tyr21/4 - 21/5

Du har masser af energi og dagen har potentiale til at give dig mere, end du forventer. Hvis du har børn, vil du føle dig stolt af dem. Lad ikke din bedre halvdel stille urimelige krav til dig. Det kan komme til at føles sådan, så det ser ud til, at der kan komme ridser i lakken over de næste par dage. Gode idéer ser dagens lys og du vil få langt mere ud af dem, end du havde forventet.

Vædder21/3 - 20/4

Pas på med at tænke på fortiden idag. Du vil let kunne blive frustreret og lide af det helbredsmæssigt. Forsøg så vidt muligt at tage den med ro. Økonomisk bør du holde godt fast i tøjlerne og sørge for at holde budgettet. Vær medgørlig i diskussioner med venner og familie. Hvis du forsøger at tage stafetten, kan det hele let løbe i den modsatte retning og folk vil blive unødvendigt irriterede. Tænk over hvordan, du interagerer med dine venner - for idag kan du let miste dem. Der kan opstå konfrontationer mellem dig og dine kolleger samt fremmede mennesker du møder på din vej. Forvent modgang idag.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen