Persondata politik
Dine Penge

Husleje for lejebolig i Rønne: Sex én gang om ugen

En udlejer på Bornholm ønsker en alternativ form for husleje - nemlig sekseuelle ydelser. Én interesseret lejer har allerede meldt sig

« Forrige
Næste »

Seneste i Forbrug

Hent flere

Mest læste i Forbrug

EKSTRA Forbrug

 

En 50 kvadratmeter stor lejebolig på 1. sal. Helt gratis.

Det er, hvad en udlejer fra Rønne lokker med på hjemmesiden Bornholmermarked.dk. Til gengæld ønskes huslejen udbetalt i naturalier - og lejeren skal være en kvinde mellem 25 og 35 år.

Det oplyser DR Bornholm.

Se også: Læs også: Her er Danmarks dyreste lejeboliger

Ugentlig ydelse
Udlejeren, som til gengæld for den fri husleje forventer 'en sexuel ydelse ca. 1 gang om ugen', har allerede modtaget en henvendelse fra en tilsyneladende interesseret lejer.

Ejeren af sitet Birgitte Lindahl har ingen anelse om hvem, der kan have indrykket den alternative boligannonce, men vil sørge for at slette den hurtigst muligt.

- Det kan være hvem som helst, der har gjort det - måske nogle store børn. Det er højst sandsynligt ment som en spøg, men den skal naturligvis fjernes så snart som muligt, siger hun til Ekstrabladet.dk.

Sommerferie-spøg
Ifølge administrator Frank Kirkegaard finder og sletter han indimellem denne form for 'spam' på online-markedet, hvor det er gratis at indrykke annoncer.

- I sidste uge havde vi én, der solgte to polske piger, han var blevet træt af at have gående nede i kælderen. Men ellers har vi ikke haft noget i den retning i lang tid. Vi antager, at der er tale om store drenge, der keder sig lidt i sommerferien, tilføjer han.

Alligevel ser det ud til, at mindst en mulig lejer er hoppet på spøgen.

'Hej, du må meget gerne ringe,' skriver personen og efterlader sit telefonnummer.

Se også: Læs også: Udlejers mareridt: Fik smadret sin bolig for 55.000 kr.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik