Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Flere og flere fisk flyder på nettet

Fiskekonen Doris Marx har sammen med sønnen Kenneth Marx bredt sig ud over Sjælland

  • Doris Marx var den sidste fiskekone på Gammel Strand i København. Nu er hun sammen med sønnen Kenneth Marx gået på nettet med sine fisk. (Foto: Jens Dresling)
Doris Marx var den sidste fiskekone på Gammel Strand i København. Nu er hun sammen med sønnen Kenneth Marx gået på nettet med sine fisk. (Foto: Jens Dresling)
1/2
Næste »

Den sidste fiskekone på Gammel Strand i København, Doris Marx og sønnen Kenneth Marx er kommet godt fra start med deres fælles internetvirksomhed Fiskekonen.dk.

- Efter et halvt år med friske fisk i kasser bragt ud til forbrugerne, kan vi sige, at kunderne har modtaget vores koncept særdeles positivt, siger Kenneth Marx og fortsætter:

- Vi har kombineret leverance af faste fiskekasser med en virtuel fiskeforretning, hvor kunderne kan shoppe fisk udfra deres specifikke behov. Vi har også tilstræbt at have et væsentligt større produktudbud end vores konkurrenter, hvilket har vist sig at være en succesfuld satsning.

- Vi har gennem de seneste to-tre måneder oplevet en kraftig vækst i vores forretning, idet vi har fået meget positiv omtale i en række lokalaviser i København og Roskilde-området. Udgangspunktet har været historien om fiskekonerne, som nu lever videre i femte generation i vores familie.

- Fiskekonen.dk har lavet aftaler om leverancer til en række institutioner, som har stort fokus på at levere sund mad til eleverne. Vi er således startet som leverandør til Vangeboskolen i Holte, som har et spændende projekt med en madstation, hvor børnene selv laver mad til eleverne, fortæller fiskekonens søn.

- Hvad dækker I geografisk?

- Det er vores plan at fortsætte den geografiske ekspansion, således at vi inden for de næste par måneder dækker stort set hele Sjælland, fortæller Kenneth Marx.Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug