Dine Penge

Ex-håndboldspiller forsvundet fra kæmpe skatteregning

SKAT efterlyser nu den fallerede rigmand Ole Alstrup Madsen

  • (Foto: ekstrabladet.dk)
(Foto: ekstrabladet.dk)
1/2
Næste »

Den tidligere professionelle håndboldspiller og bankmand Ole Alstrup Madsen er tilsyneladende stukket af fra skatteregning i millionklassen.

I hvertfald efterlyser Skattecenter København den 59-årige konkursramte rigmand, som sidst havde adresse på Strandvejen i Ålsgårde.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Læs også: Ex-håndspillers gård på tvang

I 2006 købte Ole Astrup Madsen lystejendommen Danstruplund ud til Esrum Sø for intet mindre end 37 millioner kroner. Nu godt seks år efter ser situationen helt anderledes ud for erhvervsmanden, som startede som håndboldspiller, og i en periode spillede på landsholdet.

Herregården er forlængst solgt på tvangsauktion med et større tocifret milliontab for kreditorerne, og nu er også skattevæsenet repræsenteret ved Skattecenter København ude efter investoren.

Således har Skat efterlyst Ole Astrup Madsen i Statstidende i sin egenskab af direktør og ejer af anpartsselskabet Holding Joker, og indkaldt ham til at møde i Skifteretten i Helsingør torsdag, hvor der vil blive indgivet en konkursbegæring med selskabet.

Skattegæld på over halv million kr.
- Indkaldelsen forkyndes i Statstidende, da anden form for forkyndelse ikke har været mulig, lyder det fra Skifteretten i Helsingør.

Selskabets seneste adresse var en strandvejsvilla på en adresse på Nordre Strandvej direkte ud til vandet, som dog i dag er sat til salg for lidt under syv millioner kroner.

Hvor stor skats tilgodehavender er, fremgår ikke af meddelelsen i Statstidende, men det fremgår Holding Joker Aps' seneste offentliggjorte regnskab for 2010 - som Frederiksborg Amts Avis har gennemgået - at skattegælden var på over en halv million, og selskabet havde kortsigtede gældsforpligtelser for 24,6 millioner kroner. Selskabets revisor tog da også forbehold for den fremtidige drift.

Ole Astrup Madsen blev allerede i 2009 erklæret personlig konkurs.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Seneste i Forbrug

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.