Dine Penge

Sommerens jule-salg er gået i gang

Imercos marketingchef Morten Kåre Pedersen afviser ikke, at han og Imerco er blevet vanvttige her i juni

  • Imerco håber med denne uges kampagneavis, der indeholder mange jule-varer, at skille sig ud fra alle andre tilbudsaviser, der vælter ned i folks brevkasser.
Imerco håber med denne uges kampagneavis, der indeholder mange jule-varer, at skille sig ud fra alle andre tilbudsaviser, der vælter ned i folks brevkasser.

Imerco er gået i gang med jule-salget! Både .på nettet og i den seneste tilbudsavis kan man finde masser af nisser og jule-varer.

- Marketingchef Morten Kåre Pedersen er du og Imerco blevet vanvittige?

- Både og. Vi er halvvejs til jul, så det markerer vi med nolge vanvittige priser på nogle jule-varer. Mange tror, at vi har starter julemarkedsføringen op allerede nu, men det er ikke tilfældet.

- Det er bare ment som et skævt indslag her i sommervarmen med de her gode tilbud. I næste uge kører vi nogle andre kampagner, fortæller Pedersen og fortsætter:

- I modsætning til hvad mange tror, så sælger vi faktisk jule-varer året rundt, Der er masser af mennesker, der elsker at købe jule-varer her om sommeren. De har også fundet ud af, at køber man vintervarer om sommeren, så får man også en bedre pris.

- I er altså ikke blevet helt vanvittige i Imerco?

- Nej, men det er også med et glimt i øjet. Vi er lidt skæve og skøre, og kampagnen påkalder sig lidt opmærksomhed. Det er vi ikke kede af.

- Har I købt billigt ind eller er det nogle ting, der har ligget og ventet på at blive solgt?

- Det er typisk nogle varer, der stammer fra tidligere år, men besparelserne er efter mening også ganske betydelige. Og der er et begrænset antal for mange af dem.

- Er der nogle, der køber?

- Du kan bande på, at der er nogle, der køber. Flere af tingene er jo samleobjekter. Der er specille jule-uroer og den slags, og det går godt med at få solgt det. Der er masser af samlere inden for den slags ting, siger marketingchefen.

Læs også:

Se også: Ting til bilen når sneen kommer

Imercos bestyrelsesformand er Mikael Goldschmidt, der er en af landets største ejendomsbesiddere, og en af de få i den branche, som har overlevet den økonomiske nedsmeltning på ejendomsmarkedet.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Seneste i Forbrug

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.